Λιουντμιλα Βερτικοβα, “Beauty Star” «Η “ανασα” των ημερων αυτων για τις επιχειρησεις, δεν αρκουν για να καλυψουν τα κενα του πολυ δυσκολου χειμωνα»

Προσδοκάτε «ανάσταση» στην αγορά;
Λ.Β.:
Στον χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς η κίνηση, «παραδοσιακά» αυτές τις ημέρες ήταν ανεβασμένη. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες άλλωστε είναι της «τελευταίας στιγμής» ακόμα και στην περιποίηση τους, την οποία ωστόσο δεν αμελούν τέτοιες μέρες. Πήραμε μία «ανάσα» ωστόσο  αυτή δεν αρκεί για να καλύψει τα κενά και τις δυσκολίες που προέκυψαν στο σύνολο της αγοράς, τον χειμώνα που ήταν ιδιαίτερα δύσκολος. 

Προτάσεις ομορφιάς 

Μια γυναίκα, όπως και ένας άντρας αντίστοιχα, θα πρέπει να προσέχει 365 ημέρες τον χρόνο και όχι μόνο τις γιορτές.
 
Ωστόσο σε ό,τι αφορά την «πασχαλινή» και γενικότερα την ανοιξιάτικη περιποίηση μιας γυναίκας, η λέξη κλειδί είναι η απλότητα.
 

Εξειδικεύοντας στο πρόσωπο, ένας καθαρισμός για όσες κυρίες επιτρέπεται με βάση το δέρμα τους, είναι απαραίτητος, για να υποδεχτούν τις ακτίνες του ήλιου και το καλοκαίρι γενικότερα, και φυσικά ενυδάτωση, με μάσκες προσώπου, κρέμες κ.ο.κ. Μικρό tip στην πλειοψηφία τους οι κρέμες του εμπορίου είναι παρόμοιες, κάνουν την ίδια δουλειά, η μοναδική διαφορά σε ό,τι αφορά τις κρέμες γνωστών εταιρειών είναι ότι πληρώνεις το brand.
 
Η άνοιξη και το καλοκαίρι απαιτεί φυσικά χρώματα, όπως αυτά της θάλασσας αλλά και τα γήινα. Οι μπρονζέ αποχρώσεις σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, αποτελούν την ιδανικότερη και τη δημοφιλέστερη επιλογή, ενώ το νεανικό και το φυσικό – απαλό λουκ που προτιμάται απαιτεί απαλά χείλη αλλά και μάτια, με ιδιαίτερη λάμψη.  Τα extension βλεφαρίδων, που κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος και στην Ελλάδα η καλύτερη επιλογή, που σας λύνει τα χέρια, καθότι δεν χρειάζεστε σχεδόν τίποτα άλλο, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για τον ήλιο, ούτε την θάλασσα και το χλώριο της πισίνας.
 

Στην ενότητα νύχια, το άλφα και το ωμέγα για μία προσεγμένη εμφάνιση, τις ημέρες του Πάσχα: το κόκκινο είναι το πρώτο σε επιλογή χρώμα των γυναικών, ενώ ακολουθούν οι nude αποχρώσεις αλλά και τα έντονα χρωματιστά, όπως φουξ, πράσινα και μπλε, σε νεότερες ωστόσο ηλικίες, που συμπληρώνονται με περίτεχνα σχέδια που δίνουν το κάτι παραπάνω.
 
Σε ό,τι αφορά το σχήμα, το οβάλ ή αμυγδαλωτό παραμένουν η νούμερο ένα επιλογή και φέτος, ως μία πιο θηλυκή και σικάτη επιλογή, ενώ ακόμα και αν σε κάποιες κυρίες φαίνεται περίεργο, και στα νύχια ισχύει το ότι όλα τα χρώματα δεν πάνε σε όλες. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.