Φημες λενε…

Και ενώ η Ευρώπη βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό, στην Ελλάδα, παρά τα όσα «αιτούνται» οι της αντιπολίτευσης, δεν διαφαίνονται πρόωρες εκλογές. Και δεν διαφαίνονται γιατί κατ’ ουσίαν καμία πλευρά δεν τις επιθυμεί.

Παρόλα αυτά, οι εν δυνάμει υποψήφιοι στη λογική «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» φροντίζουν για να έχουν, που λέει και ο σοφός λαός και ξεκίνησαν τις προετοιμασίες, έστω αυτές της γνωστοποίησης της υποψηφιότητας για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Έφτασε πρόσφατα στα αφτιά μας δε ότι επανεμφανίστηκε πρώην βουλευτής της Ροδόπης ο οποίος και τις εμφανίσεις ξεκίνησε δειλά δειλά και δηλώνει ότι θα είναι υποψήφιος στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Το μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί και αναμένεται, αν και εφόσον όντως κατέλθει υποψήφιος, να είναι άκρως ενδιαφέρον, είναι το κάτω από ποια κομματική στέγη θα το πράξει.

Με την αφαιρετική μέθοδο – την κανονική όχι αυτή του Τσανγκ από το Survivor- δεν είναι πολλές οι πόρτες που θα μπορούσε να χτυπήσει και κυρίως δεν είναι πολλές εκείνες που λίγο έως πολύ υποψηφίους έχουν, εκτός και αν δούμε νέο κομματικό σχηματισμό…

Οψόμεθα! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.