Δευτερη παραταση για την υποβολη αντιρρησεων κατα των δασικων χαρτων σε περιοχες της Ροδοπης

Μέχρι τις 12 Ιουνίου η προθεσμία

Η Διεύθυνση Δασών Ροδόπης ανακοίνωσε χθες την εκ νέου παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων κατά των αναρτηθέντων δασικών χαρτών της δημοτικής κοινότητας Κομοτηνής και των τοπικών κοινοτήτων Αρωγής, Γλυφάδας, Μέσης, Παραλίας Μέσης, Πόρπης και Παγουρίων του Δήμου Κομοτηνής Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, οι οποίοι από τις 27-01-2017 έχουν αναρτηθεί στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε.
 
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει γνώση για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες στην ανωτέρω ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε., µέσω της οποίας, και µόνο, δύναται να υποβάλλει αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτών. Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική, έχει ξεκινήσει την 6η Φεβρουαρίου 2017 και λήγει την 12η Ιουνίου 2017. Για τους κατοικούντες ή διαµένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρεκτείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, λήγει δηλαδή την 3η Ιουλίου 2017.
 
Γενικές πληροφορίες, για το περιεχόμενο των αναρτημένων δασικών χαρτών και τον τρόπο υποβολής αντιρρήσεων, παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών, που βρίσκεται στην έδρα της Διεύθυνσης Δασών Ροδόπης, 3ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης και κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 7:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.