Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Διπλή εκδίκηση» και «Οι μαχητές των δρόμων 8» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για το θρίλερ «Διπλή Εκδίκηση» με Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τόνι Σαλούμπ, Άντονι Λαπάλια στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Παράλληλα συνεχίζουν να προβάλλονται και αυτή την εβδομάδα «Οι μαχητές των δρόμων 8» με τον Βιν Ντίζελ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η γαλλικής παραγωγής δραματική ταινία «Ο δρόμος της διαφυγής» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κριστιάν Ντιγκέ και η ταινία animation «Μπάντι, ο ροκ σταρ» που είναι βασισμένη στο στο κόμικ του Ζενγκ Τζουν, διάσημου ροκ σταρ της Κίνας.
 
Επίσης για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους λάτρεις του είδους το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής άλλες δύο ταινίες κινουμένων σχεδίων. Ο λόγος για τις ταινίες «Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» και «Αρχηγός από κούνια». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Οι μαχητές των δρόμων 8
 
Μετά τον γάμο του Ντομ και της Λέτι και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν και της Μία, η παρέα προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ, μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα, η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες. 
 
Μπάντι, ο Ροκ Σταρ

Ένα θιβετιανό μαστίφ, ο Μπόντι, ονειρεύεται να γίνει αστέρι της ροκ, όταν ένα ραδιόφωνο πέφτε από τον ουρανό και τον κάνει να ερωτευτεί τη μουσική. Ο πατέρας του, ο Κάμπα, δεν συμφωνεί με την επιλογή του γιου του να μην ακολουθήσει τα βήματα του, αλλά δίνει στον Μπόντι ένα εισιτήριο για την πόλη, ώστε να τον βοηθήσει να κυνηγήσει το όνειρο του. 

Ο δρόμος της διαφυγής

Στην υπό γερμανική κατοχή Γαλλία, δύο νεαρά αδέλφια εβραϊκής καταγωγής, ο Μορίς και ο Ζοζέφ, θα βρεθούν μόνοι τους απέναντι στους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί το πολεμικό κλίμα στη χώρα. Θα επιδείξουν απίστευτο θάρρος, κουράγιο και εφευρετικότητα, ώστε να αποδράσουν από τη ναζιστική εισβολή και να προσπαθήσουν να επανενωθούν με την οικογένεια τους. 

Διπλή εκδίκηση

Μια ιδιοφυής, μα ανισόρροπη πλαστική χειρούργος βλέπει τον αδελφό της να δολοφονείται από έναν παρακμιακό εκτελεστή, ονόματι Φρανκ Κίτσεν. Ψάχνοντας εκδίκηση, θα τον αιχμαλωτίσει και θα πραγματοποιήσει πάνω του μια εγχείρηση αλλαγής φύλου. Πλέον, ο Φρανκ είναι αναγκασμένος να ζήσει ως γυναίκα, μπερδεμένος, τσαντισμένος και πιο μάτσο από ποτέ. 

Μόνο για το τριήμερο

Αρχηγός από κούνια

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. 

Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό

Ένας μυστηριώδης χάρτης κάνει τη Στρουμφίτα και τους κολλητούς της, Σκουντούφλη, Σπιρτούλη και Προκόπη να ξεκινήσουν μια απίστευτη κούρσα μέσα από το απαγορευμένο δάσος, που είναι γεμάτο με μαγικά πλάσματα, ώστε να βρουν το χαμένο χωριό πριν το καταφέρνει ο κακός μάγος Δρακουμέλ. Αν τα καταφέρουν, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη μυστικού στη στρουμφοϊστορία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.