ΕΠΣ Θρακης: 3η Αγωνιστικη Play Off Α΄ Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

To Σάββατο στις 17:00 συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας με την τρίτη αγωνιστική των Play Off και  Play Out.
 
Στον υποόμιλο των Play Off η  πρωτοπόρος  της βαθμολογίας Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ορφέα Ξυλαγανής με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στη κορυφή. Η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου  την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε άνετα εκτός έδρας τη Δόξα Γρατινής με 1-5. Ο συγκάτοικος της Δόξας στην πρώτη θέση αλλά ουσιαστικά δεύτερος λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων,  Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου  θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του τη Δόξα Γρατινής με στόχο φυσικά μόνο τη νίκη. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου  το προηγούμενο Σάββατο κέρδισε στο ντέρμπι την Ελπίδα Σαπών με 2-1.
 
Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στις Σάπες όπου θα αναμετρηθούν η γηπεδούχος Ελπίδα με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Οι γηπεδούχοι, που την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν από τον  Μέγα Αλέξανδρο με  2-1,  έμειναν αρκετά πίσω (6 βαθμούς) από τη διεκδίκηση της ανόδου, ωστόσο θεωρούν ότι ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα και θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να πετύχουν τον στόχο της ανόδου. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου θα αγωνιστεί μόνο για ένα αποτέλεσμα, για τη νίκη και με την ελπίδα να στραβοπατήσει κάποια από τις προπορευόμενες ομάδες και να βρεθεί αυτός στην κορυφή.
 
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές  της 3ης αγωνιστικής των Play Off
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Γρατινής: Ρόιδος, Μπαλάφας, Ευγενίδου
Ελπίδα Σαπών – ΠΑΟΚ Κοσμίου: Γκράνας, Γκιόσης, Μωραΐτης
Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Παπαγεωργίου, Γιασάρης, Καρακασίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.