1,5 εκ. ευρω απο το επιχειρησιακο της Περιφερειας για τον εξοπλισμο του Νοσοκομειου Κομοτηνης

Έρχεται νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός

Την Παρασκευή 28 Απριλίου εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας η Έγκριση Σκοπιμότητας  για την Προμήθεια Ιατροτεχνολικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» ύψους 1,5 εκατομμυρίου Ευρώ από πόρους του ΕΣΠΑ – ΠΕΠ Περιφέρειας Α.Μ.Θ. 2014-2020.
 
Μεταξύ του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που θα προμηθευτεί το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής περιλαμβάνεται ενδεικτικά, φορητό μηχάνημα τεχνητού νεφρού, ψηφιακός μαστογράφος, Κλίβανος ατμού με ατμογεννήτρια και πολυθρόνες αιμοκάθαρσης.
 
Ο σύγχρονος αυτός ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός θα έρθει να αντικαταστήσει τον ήδη υφιστάμενο πεπαλαιωμένο εξοπλισμό του Γ.Ν. Κομοτηνής και θα αναβαθμίσει ποιοτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του «Σισμανόγλειου» προς τους πολίτες του Νομού Ροδόπης.
 
Οι διαγωνιστικές διαδικασίες για το νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και για την αναβάθμιση των χειρουργείων μέσω του Intereg «Ελλάδα – Βουλγαρία» ύψους 800.000,00 ευρώ που ήδη εγκρίθηκε θα διεξαχθούν από το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής μέσα στο Καλοκαίρι, κατόπιν των απαραίτητων διαβουλεύσεων για την κατάρτιση των τεχνικών προδιαγραφών.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.