Ο δικος μας ψυχη και σωματι «γιγαντας» Μπαμπης Αφεντουλιδης στην 1η Περιφερειακη Μαθητιαδα ΑΜ-Θ

Περισσότεροι από 500 εθελοντές συνέδραμαν και συνεχίζουν να συνδράμουν για την επιτυχία της 1ης Περιφερειακής Μαθητιάδας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  Άλλωστε ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα δίχως τη συνδρομή και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, των ομάδων και των συλλόγων της πόλης, της φοιτητιώσας νεολαίας που συνδράμει τα μέγιστα αλλά και ενεργών συμπολιτών μας.
 
Ανάμεσα σε αυτούς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρώτης ημέρας των αγωνισμάτων διακρίναμε και τον γνωστό στην περιοχή μας μασίστα Μπάμπη Αφεντουλίδη, ο οποίος έδωσε το παρών συμμετέχοντας στην ομάδα του Τομέα Άρσης Βαρών που βοήθησε και έδειξε στα παιδιά τα όσα αφορούν το άθλημα.
 
Ο ίδιος μάλιστα έδωσε δια μέσου της προσωπικής του σελίδας στο facebook τα συγχαρητήρια του σε όλους όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα το εγχείρημα της Μαθητιάδας, επισημαίνοντας παράλληλα πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός και η ενασχόλησή με αυτόν από μικρή ηλικία.
 
Άλλωστε τα επιτεύγματα του ίδιου που τον έκαναν γνωστό σε όλη την Ελλάδα,  όπως έχει επισημάνει πολλάκις κατά τις συνεντεύξεις του στον «ΠτΘ» είναι αποτέλεσμα πολυετούς, σοβαρής και συνεπούς ενασχόλησης με τη γυμναστική.
 
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπολίτες μας και μη που συνέδραμαν και συνδράμουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, με την ευχή να βρεθούν άξιοι μιμητές στο άμεσο μέλλον. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.