Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Φύλακες του γαλαξία 2» και «Άγρια όνειρα» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για την δεύτερη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας της γνωστής ομάδας υπερηρώων της Marvel, των «Φυλάκων του γαλαξία» και την δραματική με στοιχεία θρίλερ «Άγρια όνειρα».
 
Παράλληλα συνεχίζουν να προβάλλονται και αυτή την εβδομάδα «Οι μαχητές των δρόμων 8» με τον Βιν Ντίζελ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Επίσης για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους λάτρεις του είδους το σαββατοκύριακο θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής άλλες δύο ταινίες κινουμένων σχεδίων. Ο λόγος για τις ταινίες «Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό» και «Αρχηγός από κούνια». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Φύλακες του γαλαξία 2

Δύο μήνες μετά τα γνωστά γεγονότα, οι Φύλακες παλεύουν να διατηρήσουν ενωμένη τη νέα τους οικογένεια, καθώς ξεσκεπάζουν τα μυστήρια της αληθινής καταγωγής του Πίτερ Κουίλ. Παλιές έχθρες γίνονται νέες συμμαχίες και το ταξίδι στο σύμπαν συνεχίζεται. 

Άγρια Όνειρα

Ο θαρραλέος και ζωηρός Γιόνας και η μανιωδώς στωική Κάσεϊ ξεκινούν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Φλομωμένοι από το καθεστώς που επικρατούσε στα διαλυμένα τους σπίτια, ο Γιόνας κάνει το πρώτο βήμα για την απόδραση τους όταν κλέβει μια τσάντα γεμάτη χρήματα βγαλμένα από πώληση ναρκωτικών, τα οποία ανήκουν στον διεφθαρμένο πατέρα της Κάσεϊ, τον αστυνόμο Γουέιν Κάραγουεϊ. Με τα κλεμμένα χρήματα να είναι τα μόνα που υπόσχονται μια καλύτερη ζωή, οι δύο νέοι μαθαίνουν μαζί την απατεωνιά, την πάλη και τη δωροδοκία με απώτερο σκοπό την επιβίωση. 

Οι μαχητές των δρόμων 8

Μετά τον γάμο του Ντομ και της Λέτι και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν και της Μία, η παρέα προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ, μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα, η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες. 
 
Μόνο σήμερα και αύριο

Αρχηγός από κούνια

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. 

Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό

Ένας μυστηριώδης χάρτης κάνει τη Στρουμφίτα και τους κολλητούς της, Σκουντούφλη, Σπιρτούλη και Προκόπη να ξεκινήσουν μια απίστευτη κούρσα μέσα από το απαγορευμένο δάσος, που είναι γεμάτο με μαγικά πλάσματα, ώστε να βρουν το χαμένο χωριό πριν το καταφέρνει ο κακός μάγος Δρακουμέλ. Αν τα καταφέρουν, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη μυστικού στη στρουμφοϊστορία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.