Μαγεψε το Μουσικο Σχολειο Κομοτηνης

Στην συναυλία με τον Λάκη Χαλκιά στο πλαίσιο των Ελευθερίων Κομοτηνής

Μια κορυφαία συναυλία έντεχνης – λαϊκής – παραδοσιακής – κλασικής – jazz μουσικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου, σε μια μοναδική συναυλία του Μουσικού σχολείου με τον Λάκη Χαλκιά
 

Την συναυλία άνοιξε το σύνολο κιθάρας του σχολείου, υπό την διεύθυνση του κ. Δημήτρη Σβυντρίδη, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε η χορωδία του σχολείου, υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Κεφαλίδου, στο τρίτο μέρος εμφανίστηκε η jazz band υπό την διεύθυνση και ενορχήστρωση του κ. Νίκου Ιερώνυμου, με μουσική και τραγούδια συνθετών, όπως ο Henry Mancini, Ruiz and Gimble, Duke Ellington, Billy Joel, κλπ.
 

Στο τέλος της βραδιάς εμφανίστηκε ο κ. Λάκης Χαλκιάς, με την ορχήστρα και τη χορωδία του Σχολείου παρουσιάζοντας τραγούδια της ελληνικής παραδοσιακής, ελληνικής και ξένης έντεχνης και λαϊκής μουσικής συνθετών όπως οι Θεοδωράκης, Μαρκόπουλος, Udo Jurgens, Bregovitc και άλλους.
 

Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε ένα γεμάτο τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων για το Μουσικό Σχολείο της πόλης μας καθώς είχε προηγηθεί η παρουσία του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Ελευθερίων της Αλεξανδρούπολης και την Τρίτη η συμμετοχή αντιπροσωπείας στις εκδηλώσεις για την ανακήρυξη της Φιλιππούπολης της Βουγλαρίας ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2019.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.