Το κινηματογραφικό «μενού» της εβδομάδας

13.05.2017 11:51

«Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού» και «Η 9η ζωή του Λούι Νταξ» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Πλήρως ανανεωμένο είναι το κινηματογραφικό μενού για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis. Μοναδική ταινία που συνεχίζει τις προβολές της στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η περιπέτεια φαντασίας «Φύλακες του γαλαξία 2», η δεύτερη ταινία των γνωστών υπερηρώων της Marvel.
 
Στις νέες εισόδους της εβδομάδας συγκαταλέγονται η διαφορετική κινηματογραφική μεταφορά του Γκάι Ρίτσι στον γνωστό μύθο του βασιλιά Αρθούρου και το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου, δια χειρός του εξπέρ του τρόμου, Αλεξάντρ Αζά.
 
Επίσης για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους λάτρεις του είδους το σαββατοκύριακο θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η ταινία κινουμένων σχεδίων «Αρχηγός από κούνια». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού

Ο νεαρός Αρθούρος τρέχει στα σκοτεινά σοκάκια του Λοντόνιουμ με την παρέα του, χωρίς να γνωρίζει για την αριστοκρατική του καταγωγή, μέχρι που αρπάζει στα χέρια του το μυθικό σπαθί Εξκάλιμπερ. Τότε, ωριμάζει και γίνεται κομμάτι της αντίστασης, στην οποία συμμετέχει μια αινιγματική γυναίκα με το όνομα Γκουίνεβιρ, και πρέπει να γίνει δάσκαλος στην ξιφομαχία, να παλέψει με τους δαίμονες του, αλλά και να ενώσει τον λαό του κατά του τύραννου Βόρτιγκερν. Αυτός ο άντρας κάποτε σκότωσε τους γονείς του και έκλεψε από τον Αρθούρο το στέμμα για να γίνει βασιλιάς. 

Η 9η ζωή του Λούι Νταξ

Αφού επιβιώνει από εννιά παραλίγο θανατηφόρα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της άτυχης ζωής του, ο Λούις Ντραξ πέφτει από έναν απόκρημνο λόφο στα ένατα γενέθλια του. Καθώς η αστυνομία ερευνά τα αίτια της παραλίγο θανατηφόρας πτώσης του και το ποιόν του βίαιου πατέρα του, Πίτερ, ο αναγνωρισμένος νευρολόγος Δρ Άλαν Πασκάλ χρησιμοποιεί ανορθόδοξες τεχνικές για να διεισδύσει στο ασυνείδητο του παιδιού, και να ανακαλύψει τα αίτια που τον έχουν οδηγήσει σε όλα αυτά. Αλλά καθώς βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα μυστήρια του Λούις, ο γιατρός βρίσκεται ερωτευμένος με τη μητέρα του παιδιού, τη Νάταλι. Κι ενώ νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως, μια σοκαριστική αποκάλυψη αλλάζει τη μοίρα του Λούις Ντραξ και όλων όσων βρίσκονται γύρω του. 

Φύλακες του γαλαξία 2

Δύο μήνες μετά τα γνωστά γεγονότα, οι Φύλακες παλεύουν να διατηρήσουν ενωμένη τη νέα τους οικογένεια, καθώς ξεσκεπάζουν τα μυστήρια της αληθινής καταγωγής του Πίτερ Κουίλ. Παλιές έχθρες γίνονται νέες συμμαχίες και το ταξίδι στο σύμπαν συνεχίζεται.  

Μόνο σήμερα και αύριο 

Αρχηγός από κούνια

Ο 7χρονος Τιμ περνάει ζωή χαρισάμενη, τρισευτυχισμένος με τους γονείς του. Όταν όμως καταφθάνει στο σπίτι τους με ταξί ένα μωρό, φορώντας κοστούμι και κουβαλώντας χαρτοφύλακα, όλος ο κόσμος του Τιμ ανατρέπεται. Σύντομα, ο αδελφικός ανταγωνισμός παραμερίζεται αναγκαστικά όταν ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι ο μικρός αδελφός του είναι στη πραγματικότητα ένας κατάσκοπος σε μια μυστική κρυφή αποστολή και ότι μόνο αυτός μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

baba