Ο Συλλογος Διοικητικου Προσωπικου του ΔΠΘ για τα τεκταινομενα στο πανεπιστημιο

«Οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης και υπονόμευσης της Διοίκησης του Ιδρύματος παρακωλύει το σημαντικό έργο του Ιδρύματος»

Απόφαση με την οποία εκφράζει τη συμπαράστασή του στον πρύτανη του ΔΠΘ εξέδωσε η γενική συνέλευση του Συλλόγου του Διοικητικού Προσωπικού του ΔΠΘ επισημαίνοντας πως «οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης και υπονόμευσης της Διοίκησης  του Ιδρύματος μέσω της απαξίωσης του Πρύτανη ως θεσμού παρακωλύει το σημαντικό έργο του Ιδρύματος».
 
Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Προσωπικό του Δ.Π.Θ., σημειώνει στην απόφασή του πως «μετά την αρνητική δημοσιότητα των τελευταίων μηνών, η οποία αντανακλάται στο σύνολο του Πανεπιστημίου, θεωρεί σωστό να δηλώσει την εμπιστοσύνη του στις θεσμικές διαδικασίες».
 
Υπογραμμίζει παράλληλα ότι είναι επιβλαβής για την εικόνα του συνόλου του Πανεπιστημίου και των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτό, καθώς απαξιώνει το σημαντικό (διοικητικό) έργο που επιτελούν με συνεχείς και φιλότιμες προσπάθειες, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για το Πανεπιστήμιο.
 
Και καταλήγει τονίζοντας πως «οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης και υπονόμευσης της Διοίκησης  του Ιδρύματος μέσω της απαξίωσης του Πρύτανη ως θεσμού παρακωλύει το σημαντικό έργο του Ιδρύματος, προσβάλει το κύρος και τη φήμη του, τα οποία εμείς υπηρετούμε, με τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε. Η δε συνεργασία μας με τη Διοίκηση καθημερινά είναι άκρως αγαστή και αποτελεσματική».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.