2 χρυσα και πολλα ατομικα ρεκορ απο τον ΠΑΣ Πρωταθλητων στη 2η αγωνιστικη του Διασυλλογικου Πρωταθληματος Ανδρων – Γυναικων

Πρώτη θέση στα 200μ. για τον Γιάννη Δουλγέρη και στο τριπλούν για την Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα

Στις Σέρρες την Κυριακή 14 Μαΐου ολοκληρώθηκε, με τη 2η αγωνιστική  και τα υπόλοιπα μισά αγωνίσματα, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Ανδρών-Γυναικών.  
 
Η Tsip team του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής  έδωσε βροντερό παρών με 2 χρυσά αλλά και συλλογή βαθμών και ρεκόρ,  για την πανελλήνια κατάταξη στον κατάλογο του ΣΕΓΑΣ.
 
Ο Γιάννης Δουλγέρης επανήλθε στην πρώτη θέση των 200 μ. -που του ανήκε- με χρόνο 21,86 μετά από μια σειρά τραυματισμών και τερμάτισε πρώτος χαρίζοντας στην ομάδα του το χρυσό και την υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται!
 
Χρυσό όμως πήρε και η Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα στο τριπλούν, με πολύ καλή επίδοση και με άλμα στα 11.60 μ.
 
Στα 200μ., η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου κατάφερε να τερματίσει 4η κάνοντας 25,80 και νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και η μηκίστρια Μάρα Κουκούτση δοκιμάστηκε, τερματίζοντας στην 6η θέση με χρόνο 26,22.
 
Αξιέπαινη  η προσπάθεια της Γιόβα Γιάννας  που αν και τραυματισμένη κατάφερε να μπει στον τελικό των 200μ.
 
Πολύ καλή επίδοση έκανε όμως και η Ματίνα Μάρκου στα 400μ.με 68,79 εμπόδια κατακτώντας την 4η θέση πιάνοντας το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί και η 13η θέση στα 200μ. του βετεράνου Λεπίδα  Γιώργου όπου συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ με 23,78 καθώς  και του Στυλιανού Ντέμου με 23,87  και νέο ατομικό ρεκόρ και αυτός.

Ολοκληρώνοντας και τις 2 μέρες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος  Ανδρών -Γυναικών, βρίσκει τον ΠΑΣ 1ο σύλλογο στη Θράκη με 4 χρυσά, 2 ασημένια και 129  βαθμούς , πολλά ρεκόρ και πολύ θετική ενέργεια για την αγωνιστική του πορεία.

Μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού του πρωταθλητή των 400μ. με εμπόδια Κοσμά Παπαδόπουλου, που ο Σύλλογος του εύχεται να επανέλθει γρήγορα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.