Περα απο τα συνορα ο καφες της Κομοτηνης

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει ο νομάρχης Αδριανούπολης για τον καφέ της Κομοτηνής, όταν κατά τη συνάντησή του με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, ο κ. Μέτιος ανάμεσα στα εθιμοτυπικά δώρα του έδωσε και ένα σακουλάκι καφέ, τον γνωστό ελληνικό καφέ Κέκκερη, για τον οποίο ο Νομάρχης είχε να πει τα καλύτερα λόγια.
 
Μάλιστα σημείωσε πως του αρέσει τόσο πολύ, που αν σε κάποια φάση τα καθήκοντά του τον πάρουν από την Αδριανούπολη, τότε θα πρέπει να βρει τρόπο να έχει προμήθειες από αυτόν.
 
Ενδιαφέρθηκε και για το τσάι TUVUNU, που του έδωσε ο περιφερειάρχης, σχολιάζοντας την πρωτοτυπία του να έχουμε κρύο τσάι του βουνού όταν οι υπόλοιποι έχουν συνηθίσει να το πίνουν ζεστό.
 
Πάντως ο Νομάρχης γενικώς ήταν γενναιόδωρος με τον έπαινό του, πολύ περισσότερο δε όταν αφορούσε προϊόντα της περιοχής του, όπως τους κουραμπιέδες που έφερε στον Περιφερειάρχη, οι οποίοι σημείωσε πως είναι καινούριοι και έχουν γίνει με 60 διαφορετικά μπαχαρικά.
 
Ο κ. Μέτιος υποσχέθηκε να τους δοκιμάσει, και να πει στον Νομάρχη στην επόμενη συνάντησή τους αν συγκρίνονται με τη «ναυαρχίδα» των κουραμπιέδων, αυτούς της Νέας Καρβάλης. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.