Κύκλος ομιλιών από το ΚΕΜΕΑ και το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ

19.05.2017 11:06

Για γονείς και εκπαιδευτικούς στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Το ΝΠΔΔ «Κέντρο  Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» σε συνεργασία με τη Σχολή Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, και πιο συγκεκριμένα με το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης θα πραγματοποιήσουν ομιλίες απευθυνόμενες στους γονείς και εκπαιδευτικούς στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.
 
Το πρόγραμμα των ομιλιών έχει ως εξής:
 
Α) Α’ Παιδικός Σταθμός (επί της οδού Γ. Ζαρίφη) την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ., με θέμα «Οι ανάγκες του παιδιού στην προσχολική ηλικία».
Β) Ε’ Παιδικός Σταθμός (επί της οδού  Ολύμπου 1), την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ., με θέμα «Το Παιδί και το διαδίκτυο: ο λόγος ως γέφυρα».
Γ) Ζ’ Παιδικός Σταθμός (επί της οδού  Μπότσαρη) την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ., με θέμα «Καλές γονεϊκές πρακτικές για την οριοθέτηση των παιδιών σε συνεργασία με το σχολείο».
Δ) Η’ Παιδικός Σταθμού (επί της οδού Γοργοποτάμου), την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ., με θέμα «Προκλήσεις και Προοπτικές της Προοπτικές της προσχολικής αγωγής». 
Ε) Γ’ Παιδικός Σταθμός (επί της οδού  Τραπεζούντος), την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ., με θέμα «Η αναγκαιότητα των ορίων στην προσχολική αγωγή». 
 
Να σημειωθεί ότι οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές καθώς επίσης θα παρίστανται και Ασκούμενοι Κοινωνικοί Λειτουργοί οι οποίοι θα απαντήσουν σε κάθε απορία.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine