Νεο βιντεο του μασιστα Μπαμπη Αφεντουλιδη αφιερωμενο σε οσους τον στηριζουν

Έσυρε για 20 μετρά 4 οχήματα 9,4 συνολικά τόνων

Μπορεί να άφησε για λίγο τις προπονήσεις του στην άκρη για να βρεθεί στο πλευρό του Τομέα Άρσης Βαρών στην πρόσφατη 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ωστόσο ο μασίστας Μπάμπης Αφεντουλίδης, επέστρεψε δριμύτερος, αναρτώντας βίντεο από τον νέο του επίτευγμα το οποίο ήταν αφιερωμένο σε όλους όσους έχουν σταθεί αρωγοί, ηθικά και υλικά, στην προσπάθειά του.
 
Πριν λίγα εικοσιτετράωρα λοιπόν ο 25χρονος μασίστας από τους Αγίους Θεοδώρους ανήρτησε ένα νέο βίντεο, στο οποίο προσπάθησε να εξελίξει αυτό το οποίο τον έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα, εντυπωσιάζοντας με τη δύναμη τόσο του κορμιού όσο και της ψυχής του.
 

Στόχος του αυτή τη φορά-  μετά τα τρία επιτεύγματα που τον έκαναν γνωστό, το τελευταίο εκ των οποίων ήταν η έλξη τριών αγροτικών οχημάτων, δεμένων με ιμάντες μεταξύ τους, συνολικού βάρους  7 περίπου τόνων, για 20 περίπου μέτρα- ήταν η έλξη πέντε συνολικά αυτοκινήτων επίσης για 20 μέτρα.
 
Η προσπάθεια του για την έλξη των πέντε αυτοκινήτων δεν στέφθηκε από επιτυχία, ωστόσο ο Μπάμπης Αφεντουλίδης κατάφερε ένα ακόμα ρεκόρ για τον ίδιο και εξίσου εντυπωσιακό βίντεο, την έλξη τεσσάρων αυτοκινήτων συνολικά 9,4  τόνων για 20 μέτρα.
 

Ο ίδιος στην σχετική ανάρτηση, αφιέρωσε το εν λόγω βίντεο στους ανθρώπους που όπως έγραψε «είναι δίπλα μου, πάνω απ’ όλα ως φίλοι και έπειτα ως μεγάλοι επαγγελματίες και συνεργάτες», απαριθμώντας τους ονομαστικά. Συγκεκριμένα θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν τα οχήματά τους, ήτοι του κ.κ. Βασίλη Δουλγερίδη, Άγγελο Γεωργιάδη, Νίκο Κυριαζή και Ανδρέα Σιδερά, όσους ήταν παρόντες στην προσπάθειά του καθώς και τον δάσκαλό του κ. Χρήστο Νινιό, καθώς και τους επιχειρηματίες – χορηγούς του, ήτοι τους κ.κ. Γιώργο Κατσούρη, Στέλιο Γκουντάκο, Σωτήρη Χατζηδημητρίου, Γρηγόρη Κακαρέλη, Σάκη Χατζηνικολάου, Θανάση  Σχώρη, Στράτο Αλανέλλη καθώς και τους Νίκο και Κώστα Ιγγλή.
 
Μιλώντας στον «ΠτΘ» ο Μπάμπης Αφεντουλίδης τόνισε πως συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις του επιφυλασσόμενος για ένα νέο προσωπικό ρεκόρ στο άμεσο μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.