Συγκινησιακο κλιμα στο τελευταιο παιχνιδι του ΓΑΣ Κομοτηνη για φετος

ΓΑΣ Κομοτηνή-Ορφέας Νέου Σκοπού 69-44 (+Gallery & Video)

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι  για την 8η θέση ο ΓΑΣ Κομοτηνής με αντίπαλο τον Ορφέα Νέου Σκοπού στο πλαίσιο της 26ης (και τελευταίας)αγωνιστικής αφού νίκησε με το επιβλητικό 69-44.
Τα σημαντικά του αγώνα ωστόσο ήταν εξωαγωνιστικά καθώς πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Αλέκου Καρυπίδη, ο οποίος διετέλεσε προπονητής τόσο του ανδρικού τμήματος, τα ένδοξα χρόνια στην Α2, όσο και του γυναικείου στην Α1.
Επίσης στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας παράδοση της φανέλας “40 χρόνια ΓΑΣ” στην οικογένεια του αδικοχαμένου Νεοκλή Λεχούδη σ΄ένα κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης.
Για την συνεισφορά του μεγάλου αυτού αθλητή στον σύλλογο μίλησαν ο προπονητής του ΓΑΣ Νεοκλής Λεμονίδης, ο έφορος Σάκης Καλαμάτας και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Πασχάλης Αθανασίου.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΓΑΣ “έδειξε τα δόντια του” από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 21-6.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν διαφοροποιήθηκε η κατάσταση και η ομάδα του coach Λεμονίδη μάλλον ξέχασε να αφήσει το πόδι από το γκάζι καθώς η διαφορά εκτοξεύτηκε στο τέλος του δεκαλέπτου στο +21 (44-23).
Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι θύμιζε αγώνα εφηβικού καθώς και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς “βενιαμίν” γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερο ενθουσιασμό σε όλους.
Το σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 63-33.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο φυσικά όλα είχαν κριθεί και ο Ορφέας κατάφερε να “κλείσει” λίγο την ψαλίδα, με το ματς να ολοκληρώνεται στο 69-44.
Με τη λήξη της αναμέτρησης το κοινό που για ακόμη μια φορά “φώναξε” παρών αποθέωσε την ομάδα για τη φετινή της παρουσία και όλοι  ανανέωσαν  το ραντεβού τους  για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
 
Δεκάλεπτα : 21-6, 44-23, 63-33, 69-44
Διαιτητές:  Ντούρας-Ρούτσιος
ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης) : Σκεμπής 10 (1), Σαββίδης 2, Καρκατσέλης 2, Σιμάκης 8, Καλατζής 6 (2), Χατζηδημητρίου 8 (2), Καναράς 8 (2), Γκουτσίδης 7 (1), Αθανασίου 2, Πίτατζης 2, Χαλήλ 4, Καραμπέκης 10
Ορφέας Νέου Σκοπού (Κοκολιός): Χατζής 28, Ιωσηφίδης 5, Χατζηανδρέου 6, Δρουμαλιάς 2, Χαβαλές 1, Ταΐρης 2, Καντζουρίδης, Κουτσιαντζής, Αξιαρλής, Ποδώνης, Γεωργόπουλος, Καρακάσης.

 
Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.