Παλεψε αλλα επεσε με το κεφαλι ψηλα η ΑΕ Κομοτηνης στις Σερρες

Ίκαροι Σερρών-ΑΕ Κομοτηνής 67-54

Την ήττα με 67-54 από τους Ικάρους Σερρών γνώρισε η ΑΕ Κομοτηνής στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κομοτηνής ήθελε νίκη με διάφορα από 7 πόντους και πάνω για να πάρει την άνοδο στη Β΄ Εθνική αντί της ομάδας των Σερρών, όμως με την ήττα αυτή και με τη νίκη της Χαλκηδόνας τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και με όπλο την άμυνα διατήρησε χαμηλά το σκορ και έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά με 13-16.

Όμως το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα της Κομοτηνής, με τους Ικάρους να βρίσκουν πολλές λύσεις στην επίθεση και να εκμεταλλεύονται την αστοχία και τα λάθη των παικτών της ΑΕΚ, παίρνοντας το προβάδισμα και κλείνοντας το ημίχρονο μπροστά με 37-28.
 
Η κούραση έκανε αισθητή την παρουσία της στις προσπάθειες των παιχτών του Σωτήρη Κοκκινόπουλου καθώς οι απουσίες ήταν πολλές , παρόλα αυτά η ΑΕ Κομοτηνής προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η ομάδα των Σερρών με την ψυχολογία στα ύψη και με τη στήριξη της έδρας ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό, έκλεισε την τρίτη περίοδο μπροστά με 60-42 και έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 67-54. 

Η ΑΕ Κομοτηνής ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη 

Με ανακοίνωση η ΑΕ Κομοτηνής ευχαριστεί τον κόσμο που την στήριξε σε αυτήν την δύσκολη χρονιά.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής θα ήθελε να εκφράσει ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» προς τον κόσμο της Κομοτηνής που στήριξε το φετινό μας ταξίδι με κάθε τρόπο, γεμίζοντας στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων την κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου Κομοτηνής.
Είμαστε σίγουροι πως η στήριξη θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια με γνώμονα την αγνή μπασκετική αγάπη και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της εποχής θα καταφέρουμε ενωμένοι να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθεια μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.