1 χρυσο και 3 ασημενια μεταλλια για το ΠΑΣ Πρωταθλητων στα «Ζαχαριαδεια 2017»

Μπαχάρ Καρά Αμέτ, Γιάννης Δουλγέρης, Μάρα Κουκούτση και Άλκηστις Γεωργίου ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών

Έντονο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής  με δυνατή παρουσία στα «Ζαχαριάδεια 2017» που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 20 Μαΐου 2017. Απολογισμός της παρουσίας αυτής 4 στα 4 για την Tsip team του Χρήστου Τσιπουρίδη με1 χρυσό και 3 ασημένια μετάλλια.
 

Πιο συγκεκριμένα η μικρή χρυσή της ομάδας Μπαχάρ Καρά Αμέτ, τερμάτισε πρώτη στα 600μ. με χρόνο 1.41.92  και έφερε το χρυσό στην ομάδα της Κομοτηνής ενώ οι κορυφαίοι του συλλόγου Γιάννης Δουλγέρης, Μάρα Κουκούτση και Άλκηστις Γεωργίου, έδειξαν για άλλη μια φορά πως ανήκουν στην ελίτ του στίβου. Ο Γιάννης Δουλγέρης με χρόνο 10.76 στα 100μ. πήρε άνετα τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.  Ασημένια όμως και η μηκίστρια του συλλόγου, η Μάρα Κουκούτση, ανέβηκε στο βάθρο, με άλμα στα 5.53μ. Και η Άλκηστις Γεωργίου με χρόνο 14.13 στα 100μ. με εμπόδια, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
 

Μετάλλια και χαμόγελα έφεραν τέλος και οι πιο μικροί αθλητές του συλλόγου, τα διάσημα «πρωταθλητάκια» που έτρεξαν για 2η συνεχή χρονιά στο Komorun,  δίνοντας την ευχή και του χρόνου με υγεία!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.