Και με «πτυχιο» Φιλολογοι (+Gallery)

30 απόφοιτοι του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας έλαβαν χθες τα πτυχία τους

30 απόφοιτοι του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης παρέλαβαν χθες τα πτυχία τους, στην τελετή ορκωμοσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο του Τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής.
 
Σε γιορτινή ατμόσφαιρά και με το αμφιθέατρο κατάμεστο από συγγενείς και φίλους, οι πτυχιούχοι πλέον φοιτητές του τμήματος είδαν τους κόπους χρόνων να ολοκληρώνονται, παραλαμβάνοντας τα πτυχία τους δια χειρών του Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών κ. Κωνσταντίνου Χατζόπουλου και της προέδρου του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας κ. Ζωής Γαβριηλίδου.
 

Η αρχή έγινε με τον κ. Παύλο Σνάιντερ, πρωτεύσαντα του Τμήματος, ο οποίος ανέγνωσε τον όρκο για να ακολουθήσει η επίδοση των πτυχίων στο σύνολο των αποφοίτων εν μέσω χαμόγελων και χειροκροτημάτων.
 

Ο μικρός συγκριτικά με προηγούμενες τελετές ορκωμοσίας αριθμός των αποφοίτων δεν «στέρησε» από τους παρευρισκόμενους τον ενθουσιασμό και τη χαρά, την οποία και μοιράστηκαν με όσους ανέβηκαν  για να παραλάβουν τα πτυχία τους, με θερμά χειροκροτήματα, φωνές και ευφάνταστα πανό που έκλεψαν για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.
 
Καλή σταδιοδρομία σε όλους!
 
Υ.Γ.: Να ευχαριστήσουμε για τις φωτογραφίες το Photo Art και τον κ. Δημήτρη Μιμίκο

Κάντε κλικ στην κεντρική εικόνα για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.