ΕΠΣ Θρακης: 9η Αγωνιστικη Play Off Α΄Ερασιτεχνικης Κατηγοριας

Ένας βαθμός χωρίζει την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου από το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Η προτελευταία αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος  της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης διεξάγεται σήμερα με τα φώτα να πέφτουν στο ντέρμπι που θα γίνει στις Σάπες μεταξύ της γηπεδούχου Ελπίδας και της πρωτοπόρου Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.
 
Η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου θα παίξει για δύο αποτελέσματα καθώς εκτός από τη νίκη μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια ακόμα και με ισοπαλία, μια αγωνιστική νωρίτερα από το φινάλε του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί, ακόμα και αν χάσει  στο τελευταίο παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν με 38 βαθμούς αλλά στα μεταξύ τους παιχνίδια η oμάδα του Νέου Σιδηροχωρίου ήδη προηγείται με 3 νίκες. Βέβαια σε περίπτωση ήττας της Δόξας από την Ελπίδα όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.
 
Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ Κοσμίου παίρνει στα χαρτιά 0-3, το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου λόγω της πρόσφατης τιμωρίας του από την πειθαρχική επιτροπή για τα επεισόδια στον αγώνα με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
 
Οι άνθρωποι του Κοσμίου περιμένουν με αγωνία το αποτέλεσμα του ντέρμπι των Σαπών καθώς σε περίπτωση ήττας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, ο ΠΑΟΚ  με νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική περνάει πρώτος με 38 βαθμούς και παίρνει το πρωτάθλημα στο νήμα. 

Κατεβαίνει κανονικά ο Μέγας Αλέξανδρος την τελευταία αγωνιστική 

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που στο παιχνίδι με τη Δόξα Γρατινής δεν κατέβηκε να αγωνιστεί,  απέσυρε το αίτημα που είχε καταθέσει για παραίτηση από το πρωτάθλημα και θα κατέβει κανονικά να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική με τον Ορφέα Ξυλαγανής.
 
Στο άλλο παιχνίδι των Play Off που υπάρχει αγωνιστική δράση ο Ορφέας Ξυλαγανής θα υποδεχθεί τη Δόξα Γρατινής. 

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των Play Off

Ορφέας Ξυλαγανής – Δόξα Γρατινής
Ελπίδα Σαπών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-3 (α.α.)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.