«Sailing Camp 2017» για φοιτητες και μαθητες ανω των 18 ετων

Από το τμήμα Κεραμωτής-Φαναρίου του ΝΟ Καβάλας

Την πραγματοποίηση ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας, τμήμα Κεραμωτής-Φαναρίου, ιδανικό για φοιτητές και μαθητές άνω των 18 ετών που θέλουν να περάσουν με διαφορετικό τρόπο τις διακοπές τους.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 1 εβδομάδα και με την ολοκλήρωση του οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους μέχρι 20 μέτρα, διεθνώς αναγνωρισμένο χωρίς περιορισμό μιλίων. Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα στην θαλάσσια περιοχή της Κεραμωτής-Θάσου και κατά την διάρκεια της οι εκπαιδευόμενοι θα μένουν μέσα στα σκάφη.

Οι μαθητές θα φοιτήσουν σε ένα Πρότυπο Κέντρο Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας στην Κεραμωτή, με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Θα διδαχθούν από έμπειρους εκπαιδευτές πάνω σε διάφορους τύπους σκαφών για μια πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα τους βοηθήσει ως μελλοντικούς skippers.
 
Διδακτέα ύλη Πρακτικής και Θεωρίας:
*Ονοματολογία
*Αεροδυναμική
*Ναυτιλία-χάρτες
*Τριμμάρισμα πανιών -Αγκυροβολία
*Δ.Κ.Α.Σ. -Ναυτικές επικοινωνίες – Ασφάλεια – Καταστάσεις κινδύνου -Μηχανολογία κ.α
 
Οι απόφοιτοί με την απόκτηση του διπλώματος θα έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον θαλάσσιο τουρισμό ο οποίος είναι συνεχώς αυξανόμενος, ανοίγοντας πόρτες για επαγγελματική αποκατάσταση.

Το sailing camp θα λάβει χώρα στην καρδιά του καλοκαιριού:
Εβδομάδα Α’: 2 Ιουλίου έως 8 Ιουλίου 2017
Εβδομάδα Β’ : 9 Ιουλίου έως 15 Ιουλίου 2017.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν την εβδομάδα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την σχολή.

Τιμή:290 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται: εγγραφή στον Ναυτικό Όμιλο Καβάλας, διδακτέα ύλη, διαμονή στα σκάφη, εκπαίδευση πρακτική-θεωρητική, έξοδα εξετάσεων.
Η τιμή είναι μια προσφορά του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας για φοιτητές και μαθητές άνω των 18 με σκοπό την προώθηση της ιστιοπλοΐας και του θαλάσσιου τουρισμού ο οποίος αυξάνεται σταδιακά χρόνο με τον χρόνο.

Info
Εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας Ν.Ο.Κ. Γκριτζελάκης Χριστόφορος: 6972054346

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.