H “Rainbowsoul” Irene ερχεται στη «Μαρμελαδα»

Η νέα εκπρόσωπος της soul μουσικής σκηνής της Ελλάδας για πρώτη φορά στην Κομοτηνή

Διαθέτει μία εκ των πιο ιδιαίτερων και αισθαντικών νέων φωνών της εγχώριας μουσικής σκηνής. Μιλούν όλοι για το ταλέντο της, έχει βραβευτεί ενώ έχει χαρακτηριστεί και ως το νέο «αίμα» της soul μουσικής σκηνής.
 
Ο λόγος για την Irene Carolina Parginos, ελληνιστή Ειρήνη Παργινού, η οποία το βράδυ της Πέμπτης, 15 Ιουνίου, στις 21:00 θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κομοτηνή, φιλοξενούμενη της «Μαρμελάδα» Wine Bar.
 
Ολοκληρώνοντας τις φετινές της εμφανίσεις στην Αθήνα, η Irene έρχεται για πρώτη φορά στην Κομοτηνή για να ερμηνεύσει κομμάτια της προσωπικής της πορείας, αλλά και κλασικές και νεότερες επιτυχίες καλλιτεχνών της παγκόσμιας soul σκηνής, με φωνή που χαρακτηρίζεται από soul αισθαντικότητα και ξεχωριστή χροιά και «συνοδοιπόρους» τον Πάνο Τσίγκο στα keyboards και τον Γιώργο Μπινιάρη στα drums.

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα της single με τίτλο “Like a rainbow” και “Invisible love” με τη Minos Emi σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεκινάει τις live εμφανίσεις της έχοντας στις αποσκευές της και το τρίτο της single με τίτλο “Destination unknown”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music.

Η δυνατή nu soul μπάντα της με αναφορές από τον χώρο της soul, funk και blues έχει εμφανιστεί σε πολλά stage σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κερδίζοντας μόνο καλές εντυπώσεις και ανεβάζοντας το groove στα ύψη!

Έχοντας εντρυφήσει στην κλασική μουσική ως λυρική σοπράνο δίνει με την ερμηνεία της μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα και προσθέτει το προσωπικό της στίγμα στο είδος της μουσικής που έχει επιλέξει να υπηρετεί. Πράγμα που κάνει με συνέπεια σε gigs στην Ελλάδα και το Λονδίνο. 

Info:
Irene – Rainbowsoul LIVE nu soul party
 
Πέμπτη, 15 Ιουνίου και ώρα 21:00
Μαρμελάδα Wine Bar
Διοργάνωση: Be Pop Productions
Χορηγός Επικοινωνίας: Παρατηρητής της Θράκης, Ράδιο Παρατηρητής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.