«Ταξιδι» στα παιδικα μας χρονια

Έκαναν οι μικροί χορευτές των Πολιτιστικών Συλλόγων Γυναικών Κοσμίου και Προσκυνητών

Μηλάκια, Τζαμί, Τσουβαλοδρομίες, αλάτι ψιλό – αλάτι χοντρό, περνά περνά η μέλισσα και τρίλιζα έπαιξαν την Κυριακή, 11 Ιουνίου, στο γήπεδο του Κοσμίου, 50 περίπου παιδιά, ήτοι τα μικρότερα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κοσμίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Προσκυνητών.
 

Πρόκειται για τα μέλη των μικρών και των μεσαίων χορευτικών τμημάτων των δύο Συλλόγων, τα οποία με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου τους κ.Δημήτρη Παπαλιά, αναβίωσαν τα παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια με τα οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές, εν είδει αποχαιρετισμού στη φετινή χρονιά.
 
Μία γεμάτη ημέρα αθλοπαιδιών στην ουσία, όπου τα παιδιά ήρθαν ακόμα πιο κοντά στην παράδοση, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο κομμάτι του χορού, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την ψυχαγωγία αλλά και το ομαδικό πνεύμα.
 

Στην όλη εκδήλωση σημαντική βοήθεια προσέφερε ο αγωγός ΤΑΡ ως χορηγός της, ενώ τα παιδιά έφυγαν με αναμνηστικά δωράκια, ήτοι καπελάκια, τσαντούλες και φυσικά νοστιμιές που ετοίμασαν τα μεγαλύτερα μέλη των Συλλόγων, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβρη και την έναρξη των χορευτικών τμημάτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.