«Εφυγε» ο δημιουργος του The Press Project Κωστας Εφημερος

Σε ηλικία 42 ετών

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 42 ετών, ο Κώστας Εφήμερος, δημιουργός της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας “The Press Project” και ιδιοκτήτης  της εταιρίας πληροφορικής BitsnBytes, δια μέσου της οποίας ο ίδιος έβαλε την σφραγίδα του πριν λίγα χρόνια στην διαδικτυακή ανανέωση του «ΠτΘ».

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγος του Γρανέτα Καρατζά η οποία λίγο μετά τις 15:30 έγραψε στο Facebook: «Ο Κώστας μου έφυγε πριν δύο ώρες. Ήμασταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ».

Ο Κώστας Εφήμερος, Παπαδόπουλος όπως ήταν το κανονικό του όνομα, ήταν μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks.

Παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ». Το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ Debtocracy.

Διατηρούσε επίσης καθημερινή ραδιοφωνική και εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αρθρογραφούσε συστηματικά στο ThePressProject.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.