Ο ελεγχομενος και ελεγχων;

Είναι αξιοσημείωτο ότι σ’ ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα που αφορούν στη δημόσια υγεία και σ’ ένα μέγιστο αγαθό, το νερό, οι ανησυχίες που κατέκλυσαν τα social media το Σαββατοκύριακο, αφενός επιχειρήθηκαν να κατευναστούν με δημοσιογραφικές «υπαγορεύσεις» και αφετέρου –προς τιμήν τους η αμεσότητα– με συνέντευξη τύπου.
 
Εντούτοις, ένα είναι σίγουρο, ότι η δημόσια ανασφάλεια για το νερό που πίνουμε δεν έχει κατευνασθεί, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση της Κομοτηνής, ο ελεγχόμενος φορέας είναι και ο ελέγχων.
 
Μήπως και ορθολογικότερο και ευρωπαϊκότερο και δημοκρατικότερο είναι –κι αυτό πρέπει κάποια στιγμή ν’ αρχίσει να γίνεται και στα ημέτερα εδάφη– είναι αυτά τα ιδιαίτερης αξίας για τη δημόσια υγεία ζητήματα, να επιλύνονται με τον αρμόζοντα τρόπο;
 
Μία ανάλυση του νερού π.χ. που καταναλώνουμε από το Χημείο του Κράτους, αφού πολλοί είναι ακόμη οι ψίθυροι στην κοινωνία οι ανησυχίες της οποίας είναι διακριτές και οι οποίες μιλούν για «μολυσμένο» στα σοβαρά νερό σε γειτονιές της πόλης. Κι επειδή μια χούφτα κάτοικοι είμαστε, ποιές είναι οι γειτονιές που οι κάτοικοί τους «φοβήθηκαν» και φοβούνται περισσότερο, γνωστό αυτό είναι!!!
 
Περιμένουμε λοιπόν αποδείξεις και στοιχεία…           

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.