Ενημερωτικες ημεριδες για σπουδες στην Κυπρο

Σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα, 3 και 5 Ιουλίου

Ενημερωτικές ημερίδες θα πραγματοποιήσει σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου κατά τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Πανεπιστήμια της Κύπρου: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Frederick, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Νεάπολις.
 
Η ημερίδα της Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Αστήρ Εγνατία. Η ημερίδα της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Galaxy.  Και οι δύο ημερίδες θα ξεκινήσουν στις 5.00 το απόγευμα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 9.00 το βράδυ
 
Oι ημερίδες είναι ανοικτές για το κοινό και απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν άμεσα από τους εκπροσώπους όλων των Κυπριακών Πανεπιστημίων για τους κλάδους σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, τις διαδικασίες εισδοχής, τις υποτροφίες και γενικότερα για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.