«Welcome Summer Latin Party» απο τον Alma Libre

Σήμερα στο κέντρο Diamond

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre καλωσορίζει για ακόμα μια φορά το καλοκαίρι και κλείνει τη φετινή χορευτική χρονιά με ένα διαφορετικό Latin Party υπό τον τίτλο «Welcome Summer Latin Party». Η εκδήλωση θα  λάβει χώρα στο κέντρο Diamond, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 – ώρα έναρξης 22.30μμ.
 
Όπως εξηγεί σε σχετικό του σημείωμα ο Σύλλογος, «στη φετινή μας εκδήλωση θα έχουμε τη χαρά να χορέψουμε μαζί και με τους δυο δασκάλους με τους οποίους κάναμε μάθημα όλη την χρονιά. Τον Arinson Lopez  και τους SalsaDoo, Παναγιώτη Αγλαμίση και Μυρτώ Μυσίρη , τους οποίους θα απολαύσουμε και σε ένα καταπληκτικό Show . Τις μουσικές επιλογές θα επιμεληθεί ο Dj El Conde , Δημήτρης Ναξιάδης. Τέλος, κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν χορογραφίες από τα μέλη του συλλόγου, όλων των επιπέδων και όλων των ειδών που διδάσκονται στο σύλλογο μας.
 
Σας περιμένουμε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με μια μοναδική παρέα».
 
Info
Τιμή Εισόδου: 5ευρώ χωρίς ποτό (κρασί 3 ευρώ, μπύρα 4 ευρώ, ποτό 6 ευρώ).
Για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθειά μας να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.