Προγραμμα Ελλαδα απο την Δημοκρατικη Συμπαραταξη στην Αλεξανδρουπολη

Περιφερειακή ημερίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση και επανεκκίνηση της οικονομίας

Από την Περιφέρεια ΑΜΘ ξεκινά η σειρά περιφερειακών ημερίδων υπό τον τίτλο «Πρόγραμμα Ελλάδα» που διοργανώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Μέσω ανοιχτής επιστολής της η Πρόεδρος της ΔΗΣΥ κ. Φώφη Γεννηματά εξηγεί πως το «με το “Πρόγραμμα Ελλάδα” φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση παραγωγικής ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης της οικονομίας» για να υπογραμμίσει ότι «σε αυτή την πρόταση κεντρική θέση έχει για μας ο περιφερειακός σχεδιασμός της ανάπτυξης τον οποίο θέλουμε εξ αρχής να συνδιαμορφώσουμε με τους τοπικούς και περιφερειακούς φορείς.
 
Η ημερίδα θα εστιάσει σε τέσσερις άξονες, τον αναπτυξιακό σχεδιασμό, τους θεσμούς και τις διαδικασίες σχεδιασμού, τον ρόλο της διοίκησης και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και τέλος τις δυνατότητες και τα μέσα χρηματοδότησης.
 
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την επιστολή της κ. Γεννηματά, τα συμπεράσματα της ημερίδας θα αποτελέσουν το βασικό υλικό στις εργασίες του Συνεδρίου της ΔΗΣΥ που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.
 
Η περιφερειακή ημερίδα της ΑΜΘ θα διεξαχθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου Egnatia Grecotel στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 18 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 10.30 το πρωί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.