Η δυση του Ηλιου με θεα τον Πυργο του Ρολογιου

Ένα time lapse βίντεο του 4ετή φοιτητή της ΣΕΦΑΑ Πέτρου Ζαχαράκη

Ένα time lapse βίντεο σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης, τον πύργο του Ρολογιού,  δημιούργησε και μοιράζεται σήμερα με το κοινό του «ΠτΘ» ο κ. Πέτρος Ζαχαράκης.

Τεταρτοετής φοιτητής της ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης ο κ. Ζαχαράκης, στις αρχές του Ιουνίου και για τρεις περίπου συνεχόμενες ώρες από την ταράτσα του Καφέ Μπαρ «Οχτώ» τραβούσε πλάνα, μία φωτογραφία κάθε 5 με 10 δευτερόλεπτα, του πύργου του Ρολογιού, που αποτελεί τμήμα του κεντρικού τεμένους της πόλης της πόλης μας, ήτοι του Γενί Τζαμί.

Πριν από λίγες ημέρες ανήρτησε το αποτέλεσμα των φωτογραφιών αυτών, σε ένα ολοκληρωμένο time lapse με τίτλο « Καθώς δύει ο ήλιος με θέα το “Ρολόι” της Κομοτηνής».

Ο ίδιος ασχολείται ερασιτεχνικά τέσσερα περίπου χρόνια με την φωτογραφία. Όπως εξήγησε μιλώντας στον «ΠτΘ» «έχοντας ένα χόμπι πάνω στο οποίο μπορώ να πειραματιστώ με πολλούς τρόπους σκέφτηκα να ξεκινήσω να δημιουργώ time  lapses. Η ιδέα προήλθε κυρίως από επαγγελματίας φωτογράφους του εξωτερικού, καθώς στην Ελλάδα δεν είναι ακόμα ευρέως διαδεδομένο».

Από την ημέρα που ξεκίνησε το φοιτητικό του «ταξίδι» στην πόλη της Κομοτηνής ο ίδιος έχει φωτογραφίσει πολλά όμορφα σημεία της Κομοτηνής, που όπως επεσήμανε είναι πολλά.

Δείτε το time lapse εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.