Χορευτικο καλωσορισμα στο καλοκαιρι απο τον Alma Libre

Ιδιαίτερα επιτυχημένο το «Welcome summer latin party» του συλλόγου

Με ένα μοναδικό και ιδιαίτερα επιτυχημένο «Welcome summer latin party» καλωσόρισαν το καλοκαίρι τα μέλη και οι φίλοι του Alma Libre, το βράδυ της Παρασκευής 16 Ιουνίου.
 

Το παρών στο πάρτι έδωσαν οι δάσκαλοι SalsaDoo, Παναγιώτης Αγλαμίσης και Μυρτώ Μισύρη, οι οποίοι παρουσίασαν και το τελευταίο τους ολοκαίνουριο show και ο λατίνος Arinson Lopez, που χόρεψε τις ντάμες όπως μόνο εκείνος ξέρει.
 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκαν επίσης χορογραφίες από τα μέλη του συλλόγου, όλων των επιπέδων και όλων των ειδών Kizomba, Salsa και Bachata.
 

Στο χώρο επίσης βρέθηκαν και φίλοι του συλλόγου από Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη καθώς και μέλη της ΦΕΞ και του χορευτικού συλλόγου Baila Conmigo της Αλεξανδρούπολης.
 
Τα μέλη του Alma Libre είχαν πάρα πολλά να δείξουν, για αυτό και παρουσίασαν πολλές χορογραφίες, δουλευμένες μαζί με τους δασκάλους τους, σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άννα Μανίτσα, υπογραμμίζοντας πως κλείνουν μια δημιουργική χρονιά και ξεκινούν την προετοιμασία για την επόμενη.
 

«Ο κόσμος φαίνεται να αγαπά το χορό και το λάτιν, έχουμε συνεχώς καινούρια μέλη και ανανέωση» σημείωσε, τονίζοντας πως δρουν τελείως εθελοντικά γιατί τους αρέσει αυτό που κάνουν.
 

Αυτή η ημέρα αποτελεί το «τυπικό» κλείσιμο της σεζόν για τον Σύλλογο, ωστόσο έχουν και ένα πλήθος εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ξεκινώντας αρχές Ιουλίου με ένα τριήμερο Ισπανόφωνου Κινηματογράφου, που θα κλείσει στο Φανάρι με μια μιλόνγκα πριν από την πανσέληνο, ενώ θα πραγματοποιήσουν και διάφορα λάτιν πάρτι, μπαίνοντας βέβαια ξανά σε κανονικούς ρυθμούς από τον Σεπτέμβριο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.