Τιμησαν ολους τους πατεραδες

Πρεμιέρα για τον «ύμνο του πατέρα» από τη μικτή χορωδία του Συλλόγου Πατεράδων

Με λαμπρότητα πραγματοποίησε την Γιορτή του Πατέρα 2017 ο Σύλλογος Πατεράδων, το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Chris & Eve». Στην ουσία, στήθηκε ένα παραδοσιακό γλέντι με την Εβρίτικη Ζυγιά στο οποίο συμμετείχαν και ο Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ιμέρου, ο Χορευτικός Πολιτιστικός Όμιλος Ξυλαγανής αλλά και η μικτή χορωδία του Συλλόγου Πατεράδων. Η χορωδία μάλιστα τραγούδησε για πρώτη φορά ένα τραγούδι αφιερωμένο στον πατέρα, τους στίχους και τη μουσική για το οποίο έγραψαν η δασκάλα της χορωδίας κ. Χριστίνα Αποστολίδου και ο κ. Στέφανος Αποστολίδης.
 

Παράλληλα τιμήθηκαν ο Ιωάννης Δάγκας, το μικρότερο μέρος του συλλόγου που έγινε πρόσφατα πατέρας σε ηλικία 21 ετών, καθώς και ο πρώτος μαθητής της 3ης Λυκείου, Αριστείδης Παρίσης με καταγωγή από τη Μαρώνεια, που πήρε βαθμό 19,3, και η Αναστασία Χατζηφραντζή, που πήρε τον υψηλότερο βαθμό στην 3η Γυμνασίου στο Γυμνάσιο Ξυλαγανής.
 

Αυτή ήταν η δέκατη συνεχόμενη φορά που ο Σύλλογος γιορτάζει τη Γιορτή του Πατέρα, σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευάγγελος Μουζαλιώτης, τονίζοντας πως για την εκδήλωση ειδικά ήρθαν άτομα τόσο από τη Γερμανία, αλλά και από την Αυστραλία, όπως ο κ. Χρήστος Πατσάρας, ο οποίος κατάγεται από τη Μαρώνεια αλλά ζει εδώ και 50 χρόνια στο Σίδνεϋ.

 
 
Ο κ. Πατσάρας σημείωσε ότι μόλις έμαθε ότι γίνεται η γιορτή του πατέρα, από το Σύλλογο, του οποίο ο πρόεδρος είναι και συγγενής του, θέλησε να έρθει για να την παρακολουθήσει. «Να μην λένε ότι στην Ελλάδα δεν έχουν τραπέζια… είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εδώ είναι ο παράδεισος» σημείωσε.
 

Να σημειωθεί πως η χορωδία του συλλόγου θα συμμετάσχει το επόμενο Σάββατο, 24 Ιουνίου, σε εκδήλωση στη Μαρώνεια, για την βράβευση της ανθισμένης γλάστρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.