Speed Date για καλο σκοπο

Από το 2ο τμήμα ενηλίκων- φοιτητών του θεατρικού εργαστηρίου «Επί σκηνής»

Με το θεατρικό έργο  του Γιώργου Ηλιόπουλου “Speed Date”, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης «Άγιοι Θεόδωροι», ολοκλήρωσε το 2ο τμήμα ενηλίκων- φοιτητών του θεατρικού εργαστηρίου «Επί σκηνής» τον κύκλο των παραστάσεων της φετινής χρονιάς την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Στέκι Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης.
 

 
Άνδρες και γυναίκες συγκεντρώνονται σε ένα χώρο με στόχο να βρουν γρήγορα και χωρίς να χάνουν το χρόνο τους τον σύντροφο τους. Το speed date είναι μια «τακτική» γνωριμιών που ξεκίνησε σαν παιχνίδι στα τέλη της δεκαετίας του 1990 στην Ευρώπη και που γρήγορα έγινε μόδα που σάρωσε όλο τον κόσμο.
 
Οι χαρακτήρες, τόσο διαφορετικοί ο ένας με τον άλλο, βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα χώρο με ένα κοινό στόχο : αυτό το βράδυ πρέπει να βρουν το ταίρι τους. Πρόσωπα σημερινά, άτομα της διπλανής πόρτας που όλοι μας κάπου έχουμε συναντήσει, καθένας με τα προβλήματα του, με τον δικό του κόσμο, με τους δικούς δαίμονες και επιδιώξεις βρίσκονται μαζί αυτή τη νύχτα με ένα σκοπό: να ζευγαρώσουν.
 

Η πίεση του χρόνου άλλα και η προσπάθεια και το άγχος να γίνουν αποδεκτοί δημιουργεί ένα πυκνό περιβάλλον συγκρούσεων και ανατροπών που με γερές δόσεις χιούμορ συγκροτεί μια αποκαλυπτική πινακοθήκη σημερινών χαρακτήρων και συμπεριφορών. 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Ο Κώστας: Νίκος Μαυρίδης
Η Τίνα: Άννα Μαρκούδη
Η Μυρτώ: Τάνια Ζέππου
Η Φανή: Χρυσούλα Συνιόλα
Ο Δημήτρης: Βασίλης Δέλλας
Ο Χαρίτος: Θαλής Παπασπυρόπουλος
Η Νίκη: Θεοπούλα Ευαγγέλου
Ο Αλέξανδρος: Θάνος Κυρούσης
Η Έλλη: Νατάσα Καλφοπούλου
Συντονίζει η Μυρσίνη Λαντζουράκη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.