Viva Espana – Bravo Flamenco

Χορευτική παράσταση φλαμένγκο από τον μοναδικό Αντόνιο Ντε Λος Ρέγιες - Το Σάββατο 1 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

Μια μοναδική βραδιά στους ρυθμούς του φλαμένκο μας υπόσχεται με την παράσταση “Viva Espana – Bravo Flamenco”, ο Αντόνιο Ντε Λος Ρέγιες, χορογράφος και διευθυντής του ιστορικού Ισπανικού Μπαλέτου “Bravo Flamenco”.
 
Γνωρίζοντας όσο λίγοι την τέχνη του διάσημου παραδοσιακού χορού που είναι συνώνυμος του πάθους και του δυναμισμού, θα μας ταξιδέψει στις χρυσές εποχές της τέχνης του φλαμένκο με τους πολυταξιδεμένους μουσικούς και χορευτές του.
 
Πρωταγωνιστώντας από 17 χρονών σε κορυφαίους θιάσους φλαμένκο της χώρας του έμαθε όλα τα διαφορετικά στυλ του ιδιαίτερου αυτού χορού, εμπλουτίζοντάς τον με το ταλέντο και τη φαντασία του. Ως ένας από τους πιο αυθεντικούς εκπροσώπους  της ιδιαίτερης τέχνης του φλαμένκο ο Αντόνιο Ντε Λος Ρέγιες ταξιδεύει πάνω από 30 χρόνια σε κάθε γωνιά της γης μαγεύοντας, ενθουσιάζοντας και παρασύροντας στους ρυθμούς των τραγουδιών του το κοινό.
 
Σταθμός αυτού του ταξιδιού και η Κομοτηνή, όπου το Σάββατο 1 Ιουλίου και ώρα 20.30 ο Αντόνιο Ντε Λος Ρέγιες θα παρουσιάσει την παράσταση του
 
Info
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, φοιτητικό/ παιδικό 12 ευρώ.
Προπώληση: Viva.gr, Βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο 2531084041 Δημοκρίτου 7A

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.