Απολυτα επιτυχημενη η Ευρωπαικη Γιορτη Μουσικης στην Κομοτηνη

Γέμισε από μουσική η πόλη την Τετάρτη 21 Ιουνίου

Μελωδίες γέμισε η πόλη της Κομοτηνής, με ένα πρόγραμμα που κάλυπτε όλες τις προτιμήσεις και γούστα, αναδεικνύοντας τόσο την ικανότητα των μουσικών της πόλης αλλά και τα όμορφα σημεία της πόλης.
 

Άλλωστε υπήρχε κάτι για όλους. Hard Rock στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής από τους Adrenaline Junkies / Δημήτρης Βουτσάς και Σοφία Γεωργουλιού (φωνή), Κώστας Κυριάκου (τύμπανα), Χρήστος Ψαρράς (μπάσο) και Παύλος Ζακώνης (κιθάρα), ενώ λίγο παρακάτω εκπροσωπούνταν όλα τα μουσικά είδη, στη συναυλία των καθηγητών και μαθητών του Ωδείου Μενέλαου Συκάκη στην κεντρική πλατεία.
 

Πηγαίνοντας προς το ρολόι της πόλης, όπου οι Μαρία Μουρατίδου, Γιάννης Κουλαουζιδης & Δημήτρης Μορφόπουλος έδωσαν καταπληκτικές ερμηνείες σε έντεχνα ελληνικά και ξένα, ενώ στην Πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου οι Λαλητάδες της Ροδόπης και ο Νίκος Βερβερίδης τραγούδησαν Ρεμπέτικα και Σμυρναίικα, ξεσηκώνοντας το κοινό.
 

Παράλληλα μια διαφορετική νότα έδωσαν ο Χρήστος και η Σοφία Χατζοπούλου, με ήχους της Μεσογείου να γεμίζουν τον επιβλητικό αύλειο χώρο του Εκκλησιαστικού Μουσείου.
 

Τέλος στον αύλειο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων παρουσιάστηκε μια μουσικοθεατρική κωμωδία γένους ανυπεράσπιστου, οι «Τρελές γυναίκες», με τη Χρύσα Ιωαννίδου και τον Κώστα Μαυρίδη, σε μια διαφορετική προσέγγιση στην μέρα της μουσικής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.