Πιο δυνατο το 2ο Φεστιβαλ Φαναριου

Να ξεπεράσουν τους περσινούς 6.000 επισκέπτες θέλουν οι διοργανωτές

Ξεκινά την Παρασκευή 30 Ιουνίου το Fanari Festival 2017, στη σκηνή του οποίου θα παρελάσουν και φέτος ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του εγχώριου μουσικού πενταγράμμου.
 
Ο Δήμος Κομοτηνής ελπίζει ότι φέτος το Φεστιβάλ θα προσελκύσει ακόμα περισσότερο κοινό, από τους 6.000 περσινούς θεατές, περιμένοντας φίλους της μουσικής από τις γύρω περιοχές, με το ενδιαφέρον να έχει φτάσει μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από παραθεριστές από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.
 
Για το Φεστιβάλ και το τι φέρνει αυτό στην περιοχή μας μίλησαν η κ. Νατάσα Λιβεριάδου, πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ και η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής.

Νάτασα Λιβεριάδου «Να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να περάσει μερικές χαρούμενες ώρες και παράλληλα να προβάλλουμε την Κομοτηνή» 

Η προετοιμασία για το Φεστιβάλ ξεκίνησε από το χειμώνα, σημείωσε η κ. Λιβεριάδου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως όλα θα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν το κοινό στο Φανάρι ώστε να απολαύσει τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες του προγράμματος.
 
«Από την πλευρά του Δήμου έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα ώστε να προετοιμαστούμε και να υποδεχτούμε τον κόσμο σε ένα Φανάρι, το οποίο είναι το καλύτερο και το πιο δυνατό κομμάτι από τις παραλίες, μας» σημείωσε.
 
Η κ. Λιβεριάδου τόνισε πως η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει, ενώ έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε όπως και πέρυσι να υπάρχει μετακίνηση του κοινού, μέσα από το ΚΤΕΛ Κομοτηνής το οποίο θα έχει λεωφορεία με πολύ χαμηλό εισιτήριο, με πυκνά δρομολόγια.
 
«Αυτό που κάνουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία στον κόσμο να περάσει μερικές χαρούμενες ώρες και παράλληλα να προβάλλουμε την Κομοτηνή, τις παραλίες και γενικά τη Ροδόπη» ανέφερε, ζητώντας από τον κόσμο να φροντίσει να προμηθευτεί τα εισιτήριά του. 

Κλεοπάτρα Στογιαννίδου «Περιμένουμε όλο τον κόσμο να βρεθεί στον όμορφο παραθαλάσσιο οικισμού του Φαναρίου, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος του τουρισμού μας» 

Το Φετινό Φεστιβάλ να είναι καλύτερο από το περσινό θέλει η Επιτροπή Τουρισμού, σημείωσε η κ. Στογιαννίδου, τονίζοντας πως πέρυσι, όταν ξεκίνησε ως ιδέα, ήταν επιφυλακτικοί ως προς την αποδοχή του κοινού, όμως δικαιώθηκαν απόλυτα και κέρδισαν το στοίχημα της πρώτης διοργάνωσης, την οποία αγκάλιασε η τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
 
Γι’ αυτό και προχώρησαν στη διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ, θέλοντας να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες, περισσότερους και από τους 6.000 που βρέθηκαν στο Φεστιβάλ πέρυσι, διορθώνοντας τα όποια λάθη υπήρξαν στην περυσινή διοργάνωση.
 
«Περιμένουμε όλο τον κόσμο να βρεθεί στον όμορφο παραθαλάσσιο οικισμού του Φαναρίου, που αποτελεί την αιχμή του δόρατος του τουρισμού μας, να απολαύσει καταξιωμένους καλλιτέχνες που όπως είδατε από το πρόγραμμα κάθε βράδυ έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε» κατέληξε.
 
Η κ. Στογιαννίδου και η κ. Λιβεριάδου ευχαρίστησαν όλους όσους συνέβαλλαν στα μέγιστα να υλοποιηθεί, τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια, τους επιχειρηματίες του Φαναρίου που τη στήριξαν, αλλά και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής που εργάστηκαν πυρετωδώς για να στηθεί αυτό το γεγονός. 

Το πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ Φαναρίου 

Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει:
 
Παρασκευή 30/6
 
Opera Chaotique Ft Stamatia Molloudi 20:30
Νατάσσα Μποφίλιου (Θέμης Καραμουρατίδης – Γεράσιμος Ευαγγελάτος) 22:00
Imam Baildi +00:30
 
Σάββατο 1/7
 
PaTro 20:15
Beetroots 20:45
“Buzuki” Orhan Osman 21:30
Στέλιος Ρόκκος 23:00
 
Κυριακή 2/7
 
ΕΚΜΕΚ 20:30
Μίλτος Πασχαλίδης 22:00
20 Χρόνια ΜΠΛΕ & Θεοδοσία Τσάτσου +00:15
Θραξ Πανκc +02:15
 
Info
Τιμές Εισιτηρίων:
30 Ιουνίου Προπώληση 10 ευρώ (Περιορισμένος αριθμός) & 13 ευρώ Ταμείο 15ευρώ
1 – 2 Ιουλίου Προπώληση 10 ευρώ Ταμείο 14 ευρώ
Προπώληση Εισιτηρίων:
Κομοτηνή Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο (Δημοκρίτου 7), ΔΚΕΠΠΑΚ (Κούλογλου 14), Καφενείο «Το Μασάλι» (Πλ.Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου 39), Bar «ΟΧΤΩ» (Β.Παύλου 8)
Φανάρι Fanari Hotel, Hotel Βόσπορος, Christor
Ξάνθη Studio «Ιταλός» (Τσιμισκή 10)
Αλεξανδρούπολη Mini Market «24 Ώρες» (Αμφιπόλεως 2 & Λεωφόρος Δημοκρατίας)
Καβάλα Café Bar «Αερικό» (Ερυθρού Σταυρού 12)
Δράμα Coffee Spot Κέντρο Τύπου (Γ. Παπανδρέου 1)
Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και σε όλα τα Seven Spots.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.