Η λειτουργια του κρατους, οι αιρετοι και ο ΤΑP

Είναι τόσο θάλλοντα τα οικονομικά στη χώρα και τόσο υπέρ του πολίτη, έτσι ώστε όχι μόνον να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη προς τους ευρωπαίους λόγω του ΕΣΠΑ, μέσω του οποίου έγινε εφικτό να αγοραστούν  έτσι ώστε να υπάρχουν τα αναγκαία μηχανήματα για τη λειτουργία των νοσοκομείων –ενδεικτικά περί τούτου είναι τα δελτία τύπου της ΠΑΜΘ – αλλά το ίδιο ευγνώμονες να αισθανόμεθα και προς τις μεγάλες εταιρείες που επένδυσαν στην περιοχή όπως ο TAP που αγόρασε και δώρισε στις τοπικές κοινωνίες, 33 ασθενοφόρα, 22 οχήματα καθαριότητας, 17 δασικά οχήματα, 14 εκχιονιστικά και 8 οχήματα πολιτικής προστασίας  για τη Βόρεια Ελλάδα, συνολικού ύψους 9 εκ. ευρώ, με τη συνολική χορηγία να ανέρχεται στα 32 εκ. ευρώ.
 
Με τον TAP πρέπει όμως να αισθανόμαστε και μια άλλου είδους ευγνωμοσύνη, αφού με την ωραία διαφήμιση, μας γνωστοποίησε ότι υλοποίησε ένα μέρος από την οφειλή του – τα ανταποδοτικά οφέλη προς τις τοπικές κοινωνίες– αφού στο πλαίσιο της κατάθεσης προτάσεων από δήμους και θεσμούς, δεν φαίνεται να γίνεται τίποτα!!!

Οφείλουμε να ερωτήσουμε όμως, Περιφέρεια, δήμους της Περιφέρειας κι όλους τους λοιπούς θεσμικούς, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟΜΕΝΟΝ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ, μια και το έργο του αγωγού είναι μεν ακόμη σε τροχιά υλοποίησης, μας ενδιαφέρει όμως πολύ και μας απασχολεί πολύ επίσης ποια είναι η ετοιμότητα των αιρετών μας σε επίπεδο προτάσεων και μελετών, που σε διαβούλευση με τον TAP, πρόκειται να υλοποιηθούν.
 
Είμαστε έτοιμοι αγαπητοί, θα μας πείτε, ή το αφήνετε μετά τα μπάνια του λαού;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.