7+1 παραλιες και στον Δημο Μαρωνειας – Σαπων

Δύο εκτάσεις μισθώθηκαν από παρακείμενες ξενοδοχειακές μονάδες

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκμίσθωσης παράλιων χώρων για την ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων και στον Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Ιουνίου.
 
Συγκεκριμένα από τις 13 θέσεις που δημοπρατήθηκαν στην παραλιακή ζώνη του Δήμου, τελικά εκμισθώθηκαν οι 8, μία δηλαδή περισσότερη σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η συγκεκριμένη θέση είναι στην περιοχή Σταυρός Μαρώνειας και είναι και η μοναδική η μίσθωση της οποίας είναι μονοετούς διάρκειας.
 
Το σύνολο των υπολοίπων μισθώσεων είναι τριετούς διάρκειας, αρχής γενομένης από το φετινό εν εξελίξει καλοκαίρι.
 
Το ακριβότερο μίσθωμα αφορά σε έκταση 15 τ.μ. για την τοποθέτηση καντίνας και άγγιξε τις 9.608 ευρώ, ενώ μόλις 1.701 ευρώ μισθώθηκε η παρακείμενη έκταση 500 τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων.
 
Στην περιοχή Σταυρός Μαρώνειας εκμισθώθηκε έκταση 500 τ.μ. για ανάπτυξη ξαπλωστρών και ομπρελών, την οποία και μίσθωσε έναντι 552 ευρώ παρακείμενη ξενοδοχειακή επιχείρηση, η οποία επαναλειτουργεί φέτος μετά από αρκετά χρόνια «αδράνειας», ενώ αντίστοιχα ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μίσθωσε έκταση για τροχήλατο όχημα (15 τ.μ) και δύο εκτάσεις για ανάπτυξη ξαπλωστρών και ομπρελών, 500 και 500 τ.μ. στην περιοχή του Πλατανίτη, ,έναντι 3.308 ευρώ, 1.645 ευρώ αντίστοιχα.
 
Τέλος η έκταση στην παραλία του Προφήτη Ηλία «πέρασε» στον ίδιο ιδιοκτήτη και φέτος, όπου εκμισθώθηκε έκταση 15 τ.μ. για την τοποθέτηση καντίνας και 500 τ.μ. για την ανάπτυξη ομπρελών και ξαπλώστρων, έναντι 3.308 και 4.993 ευρώ αντίστοιχα.
 
Οι προετοιμασίες από πλευράς των επενδυτών ξεκίνησαν άμεσα, ούτως ώστε να προλάβουν να «ανοίξουν» για τους λουόμενους το συντομότερο δυνατόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.