Ξεκινησαν οι θερινες προβολες της ΚΛΑ στον Φλοισβο

Προβολή της ταινίας «Πάση Θυσία» από σήμερα έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου

Το καλοκαίρι φέτος μπήκε δυναμικά και o υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει επικίνδυνα… όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί η γνωστή καλοκαιρινή όαση δροσιάς και κινηματογραφικής διαφυγής στην Αλεξανδρούπολη είναι και πάλι έτοιμη να σας υποδεχθεί! Όπως καταλάβατε… άρχισαν οι προβολές στον Θερινό Κινηματογράφο Φλοίσβο (δίπλα στο Δημοτικό Camping Αλεξανδρούπολης)!
 
Ήδη από την Τρίτη 27 Ιουνίου και κάθε βράδυ στις 10μμ, η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης παρουσιάζει εκλεκτές ταινίες της πρόσφατης διεθνούς παραγωγής. Άνετα καθίσματα, μαγευτικό καλοκαιρινό περιβάλλον, αναψυκτήριο, όλα μαζί συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό που ελπίζουμε και φέτος να αγκαλιάσετε και να στηρίξετε με την παρουσία σας!
 
Θα προβληθούν συνολικά 20 ταινίες. Όπως κάθε καλοκαίρι, θα προβάλλονται 2 ταινίες κάθε εβδομάδα. Η πρώτη θα προβάλλεται συνήθως 3 ημέρες (από Δευτέρα έως και Τετάρτη), και η άλλη 4 (από Πέμπτη έως Κυριακή). Βέβαια στον κανόνα αυτό υπάρχουν και εξαιρέσεις (κυρίως λόγω της Γιορτής Κρασιού, για τις ανάγκες της οποίας ο Φλοίσβος θα παραμείνει κλειστός από 22 Ιουλίου μέχρι και την 1η Αυγούστου).
 
Η αρχή λοιπόν έγινε τη Τρίτη 27 και Τετάρτη 28 Ιουνίου, με την ταινία “Γλυκό Φασόλι”, Ιαπωνία 2015, σε σκηνοθεσία της Ναόμι Καβάσε. 
 
Ακολουθεί σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου, έως την Κυριακή 2 Ιουλίου, η ταινία «Πάση θυσία (Hell or high water)», ΗΠΑ 2016, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Μακένζι και πρωταγωνιστές τον Κρις Πάιν και τον Μπεν Φόστερ, αλλά κυρίως τον Τζεφ Μπρίτζες σε ένα απολαυστικό ρόλο! Το Πάση Θυσία είναι ένα νέο-γουέστερν σε ένα απόκοσμο τοπίο, κάτω από τον εκτυφλωτικό ήλιο του Τεξας με ισχυρές δόσεις μαύρου χιούμορ, βγαλμένο από το σύμπαν των αδερφών Κοέν. Μια από τις πιο αξιόλογες ταινίες που θα προβάλουμε φέτος το καλοκαίρι, που είναι προορισμένη να γίνει κλασική, δεν πρέπει να την χάσετε!
 
Info
Το πρόγραμμα καθώς και όλες τις πληροφορίες για τις ταινίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν   να τα βρουν στα ηλεκτρονικά media της ΚΛΑ, το site: www.kla.gr   καθώς και τη σελίδα στο  Facebook: «Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.