Εκλεψαν την παρασταση οι χορευτες της 5ης συναντησης παιδικων και εφηβικων χορευτικων τμηματων

Το μέλλον της χορευτικής παράδοσης του τόπου σε καλά χέρια - Πρόταση για πραγματοποίηση κατασκήνωσης παιδικών τμημάτων πολιτισμού και παράδοσης του χρόνου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις Σάπες η 5η συνάντηση παιδικών και εφηβικών χορευτικών τμημάτων παραδοσιακών συλλόγων της Ροδόπης. Μία εκδήλωση που αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου Μαρωνείας Σαπών, της ΚΕΜΑΣ και του Συλλόγου Εβριτών Ν Ροδόπης. Συμμετείχαν οι Σύλλογοι: Σύλλογος Εβριτών Ν Ροδόπης, Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Προσκυνητών, Πολιτιστικός Όμιλος Ξυλαγανής , Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρσακείου «ΤΟ ΕΥΘΥΜΙΟ», Σύλλογος Πολιτισμού και Ανάπτυξης Σαπών «ΔΡΩ» και ο Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά».
 

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκλεψαν την παράσταση γεμίζοντας τους παριστάμενους με ελπίδα και αισιοδοξία για το γεγονός ότι το μέλλον της χορευτικής παράδοσης βρίσκεται σε καλά χέρια.
 
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταυρίδης και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου των Εβριτών Ν. Ροδόπης Χρήστος Χατζηπέμου. Σημαντικό το στοίχημα που έθεσε ο Δήμαρχος για μία κατασκήνωση παιδικών τμημάτων πολιτισμού και παράδοσης του χρόνου ,στοίχημα που οι διοργανωτές θέλουν να κερδίσουν.
 

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν, στους χορευτές, τους δασκάλους τους, τους γονείς αλλά και στους αφανείς εθελοντές των Συλλόγων των Σαπών που συνεισέφεραν πολύτιμο έργο.

Παρόντες εκτός του Δημάρχου, ο εφημέριος του ΙΝ Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης π Νεκτάριος ,οι Αντιδήμαρχοι Κυριακή Πατσάρα και Χαράλαμπος Τσάτσας, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Ηλίας Σταυρίδης, ο τέως Πρόεδρος του ΔΣ Μάνθος Μπαξεβάνης, ο δημ. σύμβουλος Ντίνος Χαριτόπουλος και φυσικά πλήθος κόσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.