Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Πάρτι γυναικών» και «Transformers 5: Ο τελευταίος ιππότης» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis. Ο λόγος για την κωμωδία «Πάρτι γυναικών» με τις Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέιτ Μακίνον, Τζίλιαν Μπελ, Ιλάνα Γκλέιζερ, Ζόι Κράβιτς, Τάι Μπαρέλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Παράλληλα συνεχίζουν την πορεία τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η πέμπτη ταινία της σειράς  των γνωστών «Transformers», πάντα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του  Μάικλ Μπέι, η ταινία τρόμου «Η Μούμια» σε σκηνοθεσία Άλεξ Κούρτσμαν και τέλος η τρίτης ταινία των πολυαγαπημένων «Αυτοκινήτων» της Disney.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Πάρτι γυναικών

Πέντε κολλητές από το κολέγιο βρίσκονται ξανά μετά από δέκα χρόνια για ένα τρελό σαββατοκύριακο μπάτσελορ στο Μαϊάμι. Το άγριο τους πάρτι παίρνει όμως μια σκοτεινή στροφή, όταν από ατύχημα σκοτώνουν έναν στρίπερ. Διαμέσου της τρέλας στην προσπάθεια να το συγκαλύψουν, καταλήγουν να έρθουν η μια στην άλλη τόσο κοντά όσο ποτέ. 

Transformers 5: O τελευταίος ιππότης

Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη. Έτσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ, τον Μπάμπλμπι, έναν άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Οξφόρδης. 

Η μούμια

Παρότι ενταφιάστηκε με ασφάλεια σε μια κρύπτη βαθιά κάτω από την ανηλεή έρημο, μια αρχαία πριγκίπισσα, της οποίας το πεπρωμένο της κλάπηκε με αδικία, ξυπνάει στο σήμερα. Μαζί της κουβαλάει μια μοχθηρία που αναπτύχθηκε μέσα στους αιώνες και σκορπάει τρόπο που αψηφά την ανθρώπινη αντίληψη. 

Αυτοκίνητα 3

Παραγκωνισμένος από μια νέα γενιά ταχύτατων αυτοκινήτων κούρσας, ο θρυλικός Λάιτνινγκ ΜακΚουίν βρίσκεται ξαφνικά εκτός από το άθλημα που τόσο αγαπάει. Για να καταφέρει να ξαναμπεί, χρειάζεται τη βοήθεια μιας δυναμικής νεαρής τεχνικού, της Κρουζ Ραμίρεζ, η οποία έχει τα δικά της πλάνα για νίκη και έμπνευση από τον Ντοκ Χάντσον. Μπροστά τους είναι η μεγάλη κούρσα του Κύπελου Πίστον και η καρδιά του πρωταθλητή θα μπει σε νέα δοκιμασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.