Βραδιες κινηματογραφου απο τον Alma Libre

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο στην Κομοτηνή

Ολοκληρώθηκαν για 7η χρονιά οι βραδιές Ισπανόφωνου Κινηματογράφου του Alma Libre την Τετάρτη 5 Ιουλίου.
 
Για τρείς βραδιές ο θερινός κινηματογράφος που βρίσκεται στο χώρο της Αναπτυξιακής Ροδόπης ζωντάνεψε ξανά, μοιράζοντας σε όσους βρέθηκαν εκεί βραδιές δροσιάς και διασκέδασης.
 
Τα μέλη του Alma Libre ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους παρευρέθησαν και ενίσχυσαν την φιλανθρωπική τους δράση, μιας και οι βραδιές παράλληλα βοήθησαν για την ενίσχυση του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες Νοητικής Υστέρησης «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ».
 

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα, του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, του Ισπανικού Οργανισμού Διεθνούς Συνεργασίας για την Ανάπτυξη (AECI), και της Αναπτυξιακής Ροδόπης Α.Ε. , του ΔΗΠΕΘΕ & της ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής.
 
Τα μέλη του συλλόγου ευχαριστούν επίσης την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε Μπύρα Βεργινα για την ευγενική της προσφορά σε μπύρες και τσάι Tuvunu, την Ισπανική πρεσβεία και το Ιστιτουτο Cervantes για την διάθεση των ταινιών καθώς και την ΔΚΚΕΠΑΚ για την ενίσχυση της προσπάθειας τους.
 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουν σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να οργανωθεί εξαιρετικά η διοργάνωση, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.