Αμαξιδιο μπανιου απο την «Πλατεια» τον Συλλογο Εβριτων και τις «Μαμαδες της Ροδοπης» στον «Περπατω»

Εξοπλισμένες κατά ένα περισσότερο αμαξίδιο μπάνιου είναι οι δομές του Συλλόγου Περπατώ μετά τη δωρεά που πραγματοποίησαν ο Σύλλογος «Πλατεία», ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης και η ομάδα «Μαμάδες από νομό Ροδόπης». Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η «Πλατεία» αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αφού και κατά το παρελθόν έχει συνδράμει στο έργο διάφορων συλλόγων και όπως διαβεβαιώνει σε σχετική ανάρτησή του στο facebook έπεται συνέχεια.
 
Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την παράδοση ενός αμαξιδίου μπάνιου για τον “Περπατώ”, πτυσσόμενο, με μεταλλικό σκελετό, για χρήση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. 

Εμείς εδώ στην ΠΛΑΤΕΙΑ για άλλη μία φορά με τη βοήθεια των μελών, των εθελοντών, των φίλων και πάντα σε συνεργασία με τον Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης και την αμέριστη βοήθεια και στήριξη από την ομάδα “Μαμάδες Από Νομό Ροδόπης “με πάθος, πολύ υπομονή, επιμονή, πλακίτσα, δουλειά και -συνήθως- πολλά γέλια, καταφέραμε και ολοκληρώσαμε την δράση.  ΟΛΑ αυτά χάρη στην δική σας βοήθεια και την άριστη συνεργασία. Ευχαριστούμε από καρδιάς … και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ»
 
Άξια συγχαρητηρίων η προσπάθεια που ευχόμαστε να βρει μιμητές… ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.