Οι Poem ερχονται για ενα «δυνατο» live στην Κομοτηνη

Σάββατο 8 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο - Μαζί τους οι Emerald και οι Comfort In Silence

Οι Poem, ένα ελληνικό συγκρότημα που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, στην εγχώρια και όχι μόνο, metal- rock μουσική σκηνή έρχονται για μια μοναδική εμφάνιση στη Κομοτηνή, στις 8 Ιουλίου, στο θερινό Δημοτικό θέατρο!
 
Μαζί τους θα εμφανιστούν οι «Κομοτηναίοι» Emerald αλλά και οι Comfort In Silence.  

Λίγα λόγια για τους Poem 

Οι POEM δημιουργήθηκαν το 2006 ως ένα progressive rock/metal συγκρότημα η βάση του οποίου βρίσκεται στην Αθήνα. Τα πρώτα του μέλη αποτέλεσαν ο Γιώργος Προκοπίου, ο Kamil Kamieniecky και ο Γιώργος Αναγνώστου, ενώ σήμερα αποτελούνται από τέσσερα μέλη και συγκεκριμένα από τους Γιώργο Προκοπίου, Laurence Bergström Στράτο Χάϊδο και Σταύρο Ρήγο.

Το 2009, το Metal Hammer, αναγνώριζε ότι η πρώτη τους δουλειά, το “The Great Secret Show”, ήταν “Το καλύτερο ντεμπούτο ελληνικού σχήματος από το 2000 και μετά και ένα από τα 10 καλύτερα albums που έχουν ποτέ κυκλοφορήσει στην Ελληνική σκηνή.” Σήμερα, 8 χρόνια αργότερα, οι Poem βρίσκονται στο προσκήνιο της Ελληνικής –και όχι μόνο- μουσικής πραγματικότητας με μία καταπληκτική επιστροφή που ονομάζεται “Skein Syndrome” η όποία έχει αποσπάσει εκπληκτικές κριτικές σε όλον πλέον τον κόσμο.

Η υπογραφή δισκογραφικού συμβολαίου με τη Σουηδική ViciSolum Productions και η έναρξη της συνεργασίας τους με το management της Intromental (Leprous, Persefone κ.α.) οδήγησαν τη μπάντα στην πραγματοποίηση της πρώτης Ευρωπαϊκής τους περιοδείας το 2016 στο πλευρό των Amorphis, Textures και Omnium Gatherum για 45 ημέρες, ενώ το 2017 τους βρήκε και πάλι στους Ευρωπαϊκούς δρόμους αυτήν τη φορά μαζί με τους melodic death metallers Persefone για 16 ημέρες, ενώ λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε ένα mini Βαλκανικό tour παρέα με τους Έλληνες, Until Rain. 

Έχοντας στο παρελθόν ανέβει στη σκηνή πλάϊ σε μεγάλα ονόματα του διεθνούς metal στερεώματος όπως οι Ozzy Osbourne, Opeth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Burst, Mekong Delta, Cilice, Rotting Christ, Leprous, κτλ, οι POEM θεωρούνται –και καθόλου άδικα- ένα πολύ έμπειρο live act, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις τους, έχουν χαρακτηριστεί ως καθηλωτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

Μία εβδομάδα μετά τη συμμετοχή τους στο Rockwave Festival και έχοντας γυρίσει δυναμικά τη σελίδα στη καριέρα τους, ήρθε επιτέλους η στιγμή να παρουσιάσουν για πρώτη φορά, τόσο το καταπληκτικό Skein Syndrome, όσο και άλλες σημαντικές στιγμές της πορείας τους, στις 8 Ιουλίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.

Info:
Poem Live @ Κομοτηνή
Σάββατο 8 Ιουλίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο
Προσέλευση: 19:00
Ώρα Έναρξης: 19:30

Προπώληση εισιτηρίων (8€, Ταμείο 10€) από Grendel Metal Record Store / Valhalla / Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.