Σε αποχη απο την ασκηση των καθηκοντων του ο Πρυτανης του ΔΠΘ

Αθ. Καραμπίνης: «Ο Υπουργός Παιδείας, προκειμένου να ικανοποιήσει τους συγγενείς και φίλους του κομματικού του ακροατηρίου, με διώκει πολιτικά»

Σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων του έθεσε ο υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γαβρόγλου τον πρύτανη του ΔΠΘ κ. Αθανάσιο Καραμπίνη, όπως ο τελευταίος αποκάλυψε σε σχετική του δήλωση.  Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Καραμπίνης σημειώνει αναλυτικά στη δήλωσή του:

 «Όπως πληροφορήθηκα σήμερα από ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, προκειμένου να ικανοποιήσει τους συγγενείς και φίλους του κομματικού του ακροατηρίου, με διώκει πολιτικά, θέτοντας με σε αποχή από την άσκηση καθηκόντων, υποπίπτοντας ταυτόχρονα ο ίδιος στο αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας.

Κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει ότι έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία προσφεύγω αναμένοντας τη δίκαιη κρίση της.

Ελπίζω δε, η δίωξη μου αυτή, να μην κλονίσει τους συναδέλφους Πρυτάνεις που θα συνεδριάσουν για το επαίσχυντο νομοσχέδιο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.