Ξεκινησε την προετοιμασια της για το Πανευρωπαικο η Εθνικη Ομαδα Καλαθοσφαιρισης με αμαξιδιο

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής αλλά και στο πανεπιστημιακό κολυμβητήριο

Στην Κομοτηνή βρίσκεται από την Τρίτη, 4 Ιουλίου η Εθνική Ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, η οποία πραγματοποιεί στην πόλη μας την προετοιμασία της για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα στα τέλη του Ιουλίου στο Brno της Τσεχίας.
 
Η Εθνική μας ομάδα, βρέθηκε στην Κομοτηνή καλεσμένη του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» ο οποίος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ) διοργανώνουν στην Κομοτηνή, το τριήμερο 18 με 20 Ιουλίου Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, με καλεσμένες και τις Εθνικές Ομάδες Βουλγαρίας και Κύπρου.
 
Η Εθνική Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της, με καθημερινές προπονήσεις που πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής, ενώ χθες Παρασκευή, πραγματοποίησαν και τις πρώτες τους υδροθεραπείες, στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο της πόλης.
 
Η φυσικοθεραπεύτρια της ομάδας κ. Μαριάννα Γκοτζαμανίδου μιλώντας στον «ΠτΘ» εξέφρασε την ικανοποίησή της για την παρουσία της ομάδας στην Κομοτηνή, κάνοντας λόγο για μία «πολύ καλά δουλεμένη και οργανωμένη ομάδα». «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που αποτελώ μέλος της Εθνικής Ομάδας ανδρών με τα μέλη της οποίας επί καθημερινής βάσεως υποστηρίζουμε τις προπονήσεις με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ξεκινήσαμε και τις υδροθεραπείες στο Πανεπιστημιακό Κολυμβητήριο της Κομοτηνής, με την αρωγή και την βοήθεια του Συλλόγου “ΠΕΡΠΑΤΩ” και ιδιαίτερα της κ.Ευαγγελίας Μακρή, που αποτελούν μεγάλη βοήθεια για την προετοιμασία των παικτών, ούτως ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα στο γήπεδο» τόνισε υπογραμμίζοντας πως η ευθύνη της προετοιμασίας της ομάδας για το Πανευρωπαϊκό είναι μεγάλη και απαιτεί πολύ αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο ωστόσο η ομάδα ακολουθεί ως έχει.
 
Την χαρά της για την παρουσία της Εθνικής Ομάδας της Κομοτηνής, εξέφρασε και η κ. Ευαγγελία Μακρή, καθηγήτρια φυσικής αγωγής που επίβλεψε και τις υδροθεραπείες της ομάδας, οι οποίες όπως τόνισε θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. «Γίνεται μία πολύ προσεγμένη και οργανωμένη προσπάθεια από την ΟΣΕΚΑ» πρόσθεσε. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.