Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του» και «Η αποπλάνηση» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στο Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του γνωστού υπερήρωα «Spider – Man» στην ταινία «Η επιστροφή στον τόπο του» σε σκηνοθεσία Τζον Γουάτς και την δραματική «Η αποπλάνηση» σε σκηνοθεσία της Σοφίας Κόπολα.
 
Παράλληλα συνεχίζουν τη διαδρομή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η κωμωδία «Πάρτι γυναικών» με τις Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέιτ Μακίνον, Τζίλιαν Μπελ, Ιλάνα Γκλέιζερ, Ζόι Κράβιτς, Τάι Μπαρέλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και η τρίτη ταινία των πολυαγαπημένων «Αυτοκινήτων» της Disney. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του

Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πίτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινή του ρουτίνα, αποσπάται όμως από τις σκέψεις του που του υποδεικνύουν ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός φιλικός γείτονας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πίτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται. 

Η αποπλάνηση

Κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου, ένας τραυματισμένος βόρειος στρατιώτης, ο Τζον ΜακΜπάρνεϊ, περιμαζεύεται στα πρόθυρα του θανάτου από μια νεαρή ενός οικοτροφείου θηλέων στον Νότο. Καταφέρνει να τον φέρει ως το κτήριο, όπου αρχικά όλες οι κοπέλες τρομάζουν στη θέα του. Καθώς αρχίζει να αναρρώνει, η μία μετά την άλλη παραδίνονται στη γοητεία του και η ατμόσφαιρα ξεχειλίζει από ζήλεια και προδοσία. 

Πάρτι Γυναικών

Πέντε κολλητές από το κολέγιο βρίσκονται ξανά μετά από δέκα χρόνια για ένα τρελό σαββατοκύριακο μπάτσελορ στο Μαϊάμι. Το άγριο τους πάρτι παίρνει όμως μια σκοτεινή στροφή, όταν από ατύχημα σκοτώνουν έναν στρίπερ. Διαμέσου της τρέλας στην προσπάθεια να το συγκαλύψουν, καταλήγουν να έρθουν η μια στην άλλη τόσο κοντά όσο ποτέ. 

Αυτοκίνητα 3

Παραγκωνισμένος από μια νέα γενιά ταχύτατων αυτοκινήτων κούρσας, ο θρυλικός Λάιτνινγκ ΜακΚουίν βρίσκεται ξαφνικά εκτός από το άθλημα που τόσο αγαπάει. Για να καταφέρει να ξαναμπεί, χρειάζεται τη βοήθεια μιας δυναμικής νεαρής τεχνικού, της Κρουζ Ραμίρεζ, η οποία έχει τα δικά της πλάνα για νίκη και έμπνευση από τον Ντοκ Χάντσον. Μπροστά τους είναι η μεγάλη κούρσα του Κύπελου Πίστον και η καρδιά του πρωταθλητή θα μπει σε νέα δοκιμασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.