Ικανοποιηση απο τους Καφεποτοπωλες της Κομοτηνης για την αποφαση περι χρησης μουσικης

Δεσμεύονται ότι θα περιφρουρήσουν οι ίδιοι την τήρηση της απόφασης

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν μέσω ανακοίνωσης οι Καφεποτοπώλες της Κομοτηνής για την τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης του Δήμου Κομοτηνής περί της χρήσης μουσικής που «επικυρώθηκε» από το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης. Παράλληλα, όπως σημειώνουν στην ανακοίνωση, «δεσμευόμαστε έναντι των συμπολιτών μας να περιφρουρήσουμε οι ίδιοι το αγαθό της κοινής ησυχίας και την ποιότητα ζωής όλων μας». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση για το Σωματείο Καφεποτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφερείας αποφασίστηκε προχθές από το Δημοτικό Συμβούλιο η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης του Δήμου Κομοτηνής περί αδειών χρήσης και λειτουργίας μουσικής, της οποίας η εφαρμογή αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.
 
Η αλληλοκατανόηση και η διάθεση επίλυσης και όχι δημιουργίας προβλημάτων οδήγησε στο να γίνουν δεκτές όλες οι από μέρους μας προταθείσες τροποποιήσεις.
 
Ευχόμαστε με αφορμή το νέο πλαίσιο λειτουργίας μουσικής, οι παρεχόμενες υπηρεσίες των καταστημάτων εστίασης της πόλης μας να αναβαθμιστούν και δεσμευόμαστε έναντι των συμπολιτών μας να περιφρουρήσουμε οι ίδιοι το αγαθό της κοινής ησυχίας και την ποιότητα ζωής όλων μας, επεμβαίνοντας σε περιπτώσεις κατάχρησης που μας εκθέτουν ως κλάδο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.