Ημεριδα για τη συμφωνια Επιμελητηριων – Αυτοδιαχειρησης

Στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο την Πέμπτη 20 Ιουλίου

Ως «σημαντικότατη» χαρακτηρίζει την ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης (Καβείρων 12, 1ος ορ. Κομοτηνή), απευθύνοντας πρόσκληση προς όλους τους επαγγελματίες να παραβρεθούν. Αντικείμενο της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι επαγγελματίες για το συμφωνητικό συνεργασίας της ΚΕΕΕ με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση», που πραγματοποιήθηκε κατόπιν διαπραγμάτευσης και κοινή αποδοχή των δύο πλευρών.
 
Το θέμα θα αναλύσουν λεπτομερώς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης και Συντονιστής της ΚΕΕΕ για την τροποποίηση του Νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων κ. Στυλιανός Μωραΐτης και ο Πρόεδρος της «Αυτοδιαχείρισης», μουσικοσυνθέτης, κ. Γιάννης Γλέζος.
 
«Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν  ένα νόμιμο, σοβαρό και υπεύθυνο ρεπερτόριο γνωστών και επιφανών δημιουργών και αφετέρου να δοθεί μία συνολική απάντηση στην ΑΕΠΙ ΑΕ, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει άκαμπτη στην εισπρακτική διαδικασία, έχοντας την ίδια Διοίκηση, συνεπικουρούμενη από τη διορισμένη Επίτροπο. Επίσης, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο που οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να συμβληθούν με την “Αυτοδιαχείρηση”» αναφέρει το Επιμελητήριο για να επισημάνει, κλείνοντας «θεωρούμε ότι η παρουσία όλων στην εκδήλωση είναι άκρως απαραίτητη, προκειμένου να ενημερωθείτε υπεύθυνα προς όφελός σας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.