Ψηφιζουμε για να ακουσουμε τους PATRO στο 39ο River Party

Ο Κομοτηναίος Φώτης Πατρωνίδης και η μπάντα του φιλοδοξούν να ανέβουν στην "Into the Jungle Stage" της διοργάνωσης

Ο Κομοτηναίος Φώτης Πατρωνίδης και η μπάντα του, ήτοι οι PATRO διεκδικούν την σκηνή του 39ου River  Party στο Νεστόριο της Καστοριάς.

Οι PATRO συμμετέχουν στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό της  διοργάνωσης  μαζί με άλλους νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα, για να κερδίσουν μία από τις πέντε θέσεις στην “Into the Jungle Stage” του 39ου River Party, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Αυγούστου.

Οι PATRO, όπως αναφέρουν και οι διοργανωτές είναι μια νεοσύστατη μπάντα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Συνδυάζουν στοιχεία του garage rock, psychedelic rock και του britpop. Έχουν συνεργαστεί με γνωστά ονόματα της Ελληνικής σκηνής, όπως Σ. Μάλαμας, Γ. Αγγελάκας, 1000mods, Nightstalker, κ.ά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο τους single με τίτλο “Who Are You?”, με το οποίο φιλοδοξούν να κερδίσουν μια θέση στο line up του 39ου River Party.

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει ο πρώτος τους δίσκος από την Spider Music, ωστόσο μέχρι τότε ζητούν την ψήφο μας, για να τους απολαύσουμε και στην μουσική σκηνή του 39oυ River Party.

Άκουσε το “Who Are You?” τώρα και δώσε τους την ψήφο σας, στο https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=826461340842145&id=567701876718094, έως και την Τετάρτη, 19 Ιουλίου στις 18:00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.