Απαντηση Κεραμαρη στην ΕΛΜΕ Ροδοπης

Αποσπασματική και ελλιπής η καταγραφή των γεγονότων

Τη δική του απάντηση στα όσα του καταλόγιζε η ΕΛΜΕ Ροδόπης σε πρόσφατη ανακοίνωσή της δίνει ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Κεραμάρης. Ο περιφερειακός διευθυντής θυμίζει και παραπέμπει στις διατάξεις νόμων  που καθορίζουν τις αρμοδιότητές του για να σημειώσει με νόημα πως «δεν είναι υποχρεωμένος και σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι επιτρεπτό να τα θέτει υπόψη και στην κρίση τρίτων, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι στη διάθεση των νόμιμα θεσμοθετημένων ελεγκτικών οργάνων, στα οποία δεν περιλαμβάνονται τα συνδικαλιστικά όργανα». 

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Κεραμάρη: 

«Σε απάντηση της ανακοίνωσή σας και εφόσον αυτή, όπως παρουσιάστηκε στον Τύπο, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αναφορικά με την «κλιμακούμενη αντιπαράθεση του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. κ. Κεραμάρη με τον Δ/ντή του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου κ. Ιωαννάκη», σας επισημαίνουμε ότι:
 
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Κεραμάρης Παναγιώτης, ο χαρακτήρας του οποίου δεν του επιτρέπει να έρχεται σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε, εκφράζει τη λύπη του για την αποσπασματική – ελλιπή καταγραφή των γεγονότων από την ΕΛΜΕ Ροδόπης.
 
Ως πειθαρχικός και διοικητικός προϊστάμενος όλου του εκπαιδευτικού προσωπικού του γεωγραφικού χώρου ευθύνης του, ενεργεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, με βάση τα υφιστάμενα,κάθε φορά, δεδομένα. Αυτά δεν είναι υποχρεωμένος και σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι επιτρεπτό να τα θέτει υπόψη και στην κρίση τρίτων, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι στη διάθεση των νόμιμα θεσμοθετημένων ελεγκτικών οργάνων, στα οποία δεν περιλαμβάνονται τα συνδικαλιστικά όργανα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.